Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η συμφωνία με τη Ουκρανία θα λαμβάνει υπόψη της τη κατάσταση επί του στρατιωτικού πεδίου

Ρωσία: Η συμφωνία με τη Ουκρανία θα λαμβάνει υπόψη της τη κατάσταση επί του στρατιωτικού πεδίου
Θεωρούμε τις δηλώσεις εκπροσώπων της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με την υποτιθέμενη έλλειψη ετοιμότητας της Ρωσίας για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία ως σκόπιμη προσπάθεια να παρουσιαστούν τα πάντα αντίστροφή, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον Anatoly Antonov
Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπίμως προσπαθούν να «παρουσιάσουν μια αντίστροφή εικόνα» υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία φέρεται ότι δεν είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον Anatoly Antonov στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek.
«Θεωρούμε τις δηλώσεις εκπροσώπων της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με την υποτιθέμενη έλλειψη ετοιμότητας της Ρωσίας για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία ως σκόπιμη προσπάθεια να παρουσιαστούν τα πάντα αντίστροφή», είπε.
Ο Antonov πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να γίνει λόγος για ''πάγωμα''  της σύγκρουσης» και ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin «δεν ανέφερε κάτι τέτοιο».
Επιπλέον, ο Ρώσος πρέσβης τόνισε ότι οποιεσδήποτε ρωσο-ουκρανικές συμφωνίες θα «πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την κατάσταση επί του πεδίου».
«Αποκλείεται η υποχώρηση ή η απόσυρση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε υποθετικές νέες συνοριακές γραμμές», δήλωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης