Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικά χτυπήματα καταστρέφουν την 95η Ξεχωριστή Ταξιαρχία και την 44η Ταξιαρχία στην περιοχή Kharkiv

Ρωσικά χτυπήματα καταστρέφουν την 95η Ξεχωριστή Ταξιαρχία και την 44η Ταξιαρχία στην περιοχή Kharkiv
Οι ρωσικές αναγνωρίσεις και τα επακόλουθα χτυπήματα ακριβείας σφυροκοπούν τις οπίσθιες θέσεις της Ουκρανίας, εμποδίζοντας τις στρατιωτικές προμήθειες και καταστρέφοντας τις εφεδρείες που είναι έτοιμες να εισέλθουν στις μάχες
Σφοδρά ρωσικά πλήγματα χτυπούν τις ουκρανικές πίσω περιοχές στην περιοχή του Kharkiv, όπου η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση στέλνει όλο και περισσότερες εφεδρείες σε μια προσπάθεια να αποκρούσει τη συνεχιζόμενη ρωσική επίθεση.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συσσώρευσαν μεγάλες δυνάμεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων του ΝΑΤΟ που στοχεύουν ήδη τις ρωσικές παραμεθόριες περιοχές.
Μαζί με αρκετές μονάδες που μεταφέρθηκαν από άλλες κατευθύνσεις, η ουκρανική διοίκηση ανέπτυξε εκεί πολυάριθμες επαγγελματικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων μαχητών της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.
Ωστόσο, οι ρωσικές αναγνωρίσεις και τα επακόλουθα χτυπήματα ακριβείας σφυροκοπούν τις οπίσθιες θέσεις της Ουκρανίας, εμποδίζοντας τις στρατιωτικές προμήθειες και καταστρέφοντας τις εφεδρείες που είναι έτοιμες να εισέλθουν στις μάχες.
Ρωσικοί πύραυλοι και βαριές βόμβες καταστρέφουν την πόλη του Kharkiv καθώς και στις θέσεις του ουκρανικού στρατού σε άλλους οικισμούς, που έχουν μετατραπεί σε στρατιωτικά οχυρά στη βόρεια κατεύθυνση.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει την επιτυχημένη επίθεση του ρωσικού πυραύλου Iskander σε μια πολιτική εγκατάσταση στην πόλη Izym.
Στόχος ήταν το τοπικό κέντρο φυματίωσης που χρησιμοποιήθηκε για τη στέγαση της 95ης Ξεχωριστής Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o Ουκρανικός στρατός έχασε αρκετές δεκάδες στρατιώτες
Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα έδειξε το αποτέλεσμα των καταστροφικών χτυπημάτων των ρωσικών βαριών βομβών KAB-250 και FAB-500 στα κτίρια στο Kupyansk.
Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, οι δυνάμεις της ουκρανικής εδαφικής άμυνας και της 44ης Ταξιαρχίας των Ουκρανών υπέστησαν μεγάλες απώλειες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες περιλάμβαναν περίπου 80 στρατιώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης