Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Αποκάλυψαν το ... γενεαλογικό δέντρο του Vladimir Putin - Ανατρέπονται όλα όσα γνωρίζαμε για τον Ρώσο πρόεδρο

Ρωσία: Αποκάλυψαν το ... γενεαλογικό δέντρο του Vladimir Putin - Ανατρέπονται όλα όσα γνωρίζαμε για τον Ρώσο πρόεδρο
«Η οικογένεια Putin προερχόταν από τους αγρότες της περιοχής Tver», αποκάλυψαν οι ερευνητές στο ρωσικό πρακτορείο
Το γενεαλογικό δέντρο του Vladimir Putin εκτίθεται σε ένα από τα περίπτερα του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF), και ανατρέπει όσα ήταν γνωστά για τον Ρώσο πρόεδρο, καθώς αποκαλύπτει μια ... μάλλον ταπεινότερη, της αναμενόμενης, καταγωγή.
Ειδικότεα οι ρίζες του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου εντοπίζονται πίσω στον 17ο αιώνα και στους αγρότες της επαρχίας Tver, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι ερευνητές.

RUSSIA-TVER-1000x562-1692818678.webp

«Η αναζήτηση αυτού του δέντρου έγινε από έναν από τους συγγενείς του Putin», μεταδίδει το TASS, παρουσιάζοντας τη σχετική μελέτη.
«Ο Alexander Putin διδάσκει ο ίδιος ιστορία, κάνει αυτή τη δουλειά για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει εκδώσει αρκετές μελέτες για την προέλευση της οικογένειας Putin», διευκρινίζεται.
Έτσι, η έρευνά του οπτικοποιήθηκε το 2015.
Το δέντρο, που αποτύπωσε με κόπο στο χαρτί απεικονίζει 13 γενιές συγγενών του σημερινού προέδρου και φτάνει μέχρι τον  ιδρυτή της οικογένειας ονόματι Nikita, o οποίος έζησε τον μακρινό ... 17ο αιώνα.
«Η οικογένεια Putin προερχόταν από τους αγρότες της περιοχής Tver», τόνισαν μάλιστα οι ερευνητές στο ρωσικό πρακτορείο, «όπως η συντριπτική πλειοψηφία των συγγενών και των οικογενειών των πολιτών της χώρας μας, καθώς ήμασταν μια αγροτική χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης