Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στην Ολλανδία: Σύρος σκότωσε την κόρη του γιατί έκανε σχέση και έβγαλε τη μαντίλα - Βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι

Σοκ στην Ολλανδία: Σύρος σκότωσε την κόρη του γιατί έκανε σχέση και έβγαλε τη μαντίλα - Βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι
Η 18χρονη είχε σχέση με έναν Ολλανδό και είχε εκφράσει την επιθυμία να βγάλει τη μαντίλα που φορούσε. Λέγεται μάλιστα ότι ο πατέρας της ήταν αντίθετος με τον δυτικό τρόπο ζωής της κόρης του και την είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν

Ο δυτικός τρόπος ζωής που ήθελε να ακολουθήσει στην Ολλανδία μια 18χρονη κοπέλα από τη Συρία στάθηκε η αιτία να τη δολοφονήσει ο πατέρας της.
Η δολοφονία της κοπέλας από τον πατέρα της έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στην Ολλανδία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 52χρονος από τη Συρία φέρεται, μάλιστα, να έστειλε επιστολή στην εφημερίδα De Telegraaf μέσα από την οποία ομολογεί το έγκλημά του σημειώνοντας ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στον εισαγγελέα. Το μόνο που αρκέστηκε να γράψει ο 52χρονος αναφερόμενος στην κόρη του είναι ότι «ήμουν πολύ θυμωμένος μαζί της».
Για έγκλημα τιμής κάνουν λόγο οι φίλοι της 18χρονης κοπέλας.
Και αυτό διότι η 18χρονη είχε σχέση με έναν Ολλανδό και είχε εκφράσει την επιθυμία να βγάλει τη μαντίλα που φορούσε. Λέγεται μάλιστα ότι ο πατέρας της ήταν αντίθετος με τον δυτικό τρόπο ζωής της κόρης του και την είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν.
Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι στην πόλη Λέλισταντ στις 28 Μαϊου, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της από το σπίτι της που έμενε στην πόλη Γιούρε στις 22 Μαΐου.

Μάλιστα οι ολλανδικές αρχές εντόπισαν τη σορό της κοπέλας όταν ενημερώθηκαν για το e-mail που φέρεται να έχει στείλει ο πατέρας της στην εφημερίδα.
Την Πέμπτη (06.06.2024) συνελήφθησαν δύο από τα αδέρφια της Ρίαν, ένας 22χρονος και ένας 24χρονος για συνέργεια στην δολοφονία της 18χρονης από τον πατέρα της. Ο 52χρονος, πάντως, στην επιστολή του φέρεται να υποστηρίζει ότι «εγώ είμαι ο μόνος υπεύθυνος για ό,τι συνέβη. Μην κατηγορείτε άλλους, είναι αθώοι. Κανείς άλλος από την οικογένεια δεν έχει σχέση».
Οι μαρτυρίες των γειτόνων είναι σοκαριστικές…. Αναφέραν ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε βοηθήσει τη 18χρονης όταν αυτή τους χτύπησε την πόρτα ζητώντας βοήθεια.  «Καθόμουν στον καναπέ μου, μου χτύπησε την πόρτα και όταν την άνοιξα μου είπε “βοήθεια, πρέπει να με βοηθήσετε, ο πατέρας μου θέλει να με σκοτώσει”» είπε ένας από τους γείτονες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης