Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Η Kate Middleton είναι πολύ άρρωστη», αποκαλύπτει η βιογράφος της Νταϊάνα - Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για τον καρκίνο

«Η Kate Middleton είναι πολύ άρρωστη», αποκαλύπτει η βιογράφος της Νταϊάνα - Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για τον καρκίνο
Η Λαίδη Colin Campbell – βιογράφος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και «γκουρού» των βασιλικών θεμάτων – έκανε ανησυχητικές δηλώσεις για τη μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας
Εξακολουθούν να οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της Kate Middleton μετά την αποκάλυψη ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία.
Μετά τη δραματική ανακοίνωση για τον καρκίνο που έκανε η ίδια με ένα βίντεο στις 22 Μαρτίου 2024 κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει πλήρως.
Την ίδια στιγμή η Λαίδη Colin Campbell – βιογράφος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και «γκουρού» των βασιλικών θεμάτων – έκανε ανησυχητικές δηλώσεις για τη μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας.
Μιλώντας στην ισπανική Marca, η Λαίδη Colin είπε ότι η Kate Middleton «είναι πολύ άρρωστη».
«Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα τον Απρίλιο.
Την Τετάρτη (05.06.2024) σε εκδήλωση στο Πόρτσμουθ για τα 80 χρόνια από την D-Day, την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία, απαντώντας σε βετεράνο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας της Ουαλίας απάντησε:
«Είναι καλύτερα, ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ».
Μετά την ανακοίνωση του περασμένου Μαρτίου, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας διεγνώσθη με καρκίνο κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει πότε η Κέιτ Μίντλετον θα μπορέσει να επιστρέψει πλήρως στα δημόσια καθήκοντά της κι αν θα είναι ίδιος ο ρόλος της.

www.bankiingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης