Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πέθανε Ρωσίδα δικαστικός - Έπεσε από μπαλκόνι - Της είχαν αρπάξει χρήματα για να σταλούν στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας

Πέθανε Ρωσίδα δικαστικός - Έπεσε από μπαλκόνι - Της είχαν αρπάξει χρήματα για να σταλούν στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας
Η έμπειρη και συνταξιοδοτημένη Ρωσίδα δικαστικός είχε μια μικρή κόρη και οι ερευνητές εξετάζουν τους ισχυρισμούς ότι είχε χάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από «τηλεφωνική απάτη»

Αστυνομική έρευνα ξεκίνησε στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στη Μόσχα, όπου βρέθηκε νεκρή η δικαστικός Natalia Larina, αφού, όπως έγινε γνωστό με βάση τη Mirror, φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι σπιτιού.
Η ίδια φέρεται να ήταν συγκλονισμένη μετά από απάτη, όπου έχασε πολλά χρήματα.

Πώς έπεσε θύμα εξαπάτησης η Ρωσίδα δικαστικός

Η έμπειρη και συνταξιοδοτημένη Ρωσίδα δικαστικός είχε μια μικρή κόρη και οι ερευνητές εξετάζουν τους ισχυρισμούς ότι είχε χάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από «τηλεφωνική απάτη».
Η ίδια μάλιστα, όπως μεταδίδουν οι πληροφορίες των ίδιων μέσων, είχε προβεί σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, με τους αξιωματικούς να της επισημαίνουν ότι ο τραπεζικός της λογαριασμός απειλείται από εγκληματίες που προσπαθούν να στείλουν χρήματα στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.
Μετά τη σχετική προειδοποίηση της ρωσικής αστυνομίας, η Natalia Larina μετέφερε τα μετρητά της σε άλλον λογαριασμό και έτσι έπεσε θύμα απάτης.
Πηγές κοντά στη δικαστικό, διευκρινίζουν ότι αναστατώθηκε με την εξαπάτηση, και φέρεται να άφησε ένα σημείωμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη επιβεβαίωση αυτής της εκδοχής των γεγονότων.
Η Natalia Larina ήταν για περισσότερα από 15 χρόνια και ο θάνατός της επήλθε μήνες αφότου παραιτήθηκε ξαφνικά από το δικαστήριο Ταγκάνσκι. Είχε εργαστεί ως δικαστής σε διάφορες υποθέσεις απάτης υψηλού προφίλ.
Το 2015, προφυλακίστηκε ο καλλιτέχνης Pyotr Pavlensky, ο οποίος έβαλε φωτιά σε μια πόρτα του κτιρίου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας στην πλατεία Lubyanka ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας.
Νωρίτερα είχε εκδώσει απόφαση κατά των σκληροπυρηνικών Εθνικών Μπολσεβίκων. Το 2011, η Larina καταδίκασε τον υπάλληλο του Υπουργείου Μεταφορών Βλαντίμιρ Μακάροφ, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης