Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hinkle (Αναλυτής, ΗΠΑ): Ο Biden ηττάται σε Ουκρανία - Ισραήλ και ωθεί τον πλανήτη στην άβυσσο για να ξαναβγεί

Hinkle (Αναλυτής, ΗΠΑ): Ο Biden ηττάται σε Ουκρανία - Ισραήλ και ωθεί τον πλανήτη στην άβυσσο για να ξαναβγεί
Ο Joe Biden χρειάζεται μια νίκη. Δυστυχώς, δεν μπορεί να την βρει στη Γάζα, δεν μπορεί να την βρει στην Ουκρανία, και όταν το καλοεξετάσεις, ποια είναι η μόνη του επιλογή για να ξαναβγεί; Ο πόλεμος
Η κυβέρνηση Biden ωθεί τον πλανήτη στην άβυσσο για μικροπολιτικούς σκοπούς, υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής Jackson Hinkle και εξηγεί τι σημαίνει η ακραία συμπεριφορά των ΗΠΑ για τον πλανήτη, ιδιαίτερα μετά από την απόφαση του ΝΑΤΟ να δώσουν επισήμως «πράσινο φως» στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικής προέλευσης συστήματα κρούσης μεγάλης εμβέλειας και ακριβείας, για επίθεση βαθιά μέσα στη Ρωσία και τη Μόσχα να προειδοποιεί επίσημα για μια πιθανή «ασύμμετρη απάντηση».
Ο Πρόεδρος Putin σχολιάοντας την κίνηση των ηγετών του ΝΑΤΟ να χαλαρώσουν το «χαλινάρι» στο καθεστώς Zelensky ρώτησε το εξής στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF): «Αν κάποιος θεωρεί δυνατό να προμηθεύσει τέτοια όπλα σε μια εμπόλεμη ζώνη για να χτυπήσει το έδαφός μας και να μας δημιουργήσει προβλήματα, τότε γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα να προμηθεύουμε τα όπλα μας της ίδιας κατηγορίας σε εκείνες τις περιοχές του κόσμου όπου γίνονται επιθέσεις σε θα πραγματοποιηθούν ευαίσθητες εγκαταστάσεις εκείνων των χωρών που το κάνουν αυτό σε σχέση με τη Ρωσία;»
"Η απάντηση μπορεί να είναι ασύμμετρη. Θα το σκεφτούμε", είπε ο Putin.
"Η παράδοση όπλων σε μια εμπόλεμη ζώνη είναι πάντα κακή.
Ακόμη περισσότερο αν αυτοί που παραδίδουν δεν παραδίδουν απλώς όπλα αλλά και τα ελέγχουν.
Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό και πολύ επικίνδυνο βήμα", πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος

Ο Λευκός Οίκος οδηγεί τον πλανήτη στον γκρεμό για τις εκλογές

«Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στην άβυσσο», είπε ο Jackson Hinkle στον Dimitri Simes του Sputnik στο περιθώριο του SPIEF, σχολιάζοντας την κλιμακούμενη συμπεριφορά της κυβέρνησης Biden.
«Δεδομένου ότι υπάρχει αυτή η άνοδος» στη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, «η Δύση αρχίζει και πάλι να φρικάρει.
Σε λίγο έρχονται οι εκλογές.
Ο Joe Biden χρειάζεται μια νίκη.
Δυστυχώς γι΄ αυτόν, δεν μπορεί να την βρει στη Γάζα, δεν μπορεί να την βρει στην Ουκρανία, και όταν το καλοεξετάσεις, ποια είναι η μόνη του επιλογή για να ξαναβγεί;

Οι μόνες τους επιλογές είναι να βρουν κάποιου είδους πολιτική εκτός δρόμου, την οποία δεν θέλουν να ακολουθήσουν γιατί θα βλάψει τον Biden πριν από τις εκλογές ή... να κλιμακώσουν δραστικά την επιχείρηση για την Ουκρανία.
Είναι πολύ τρομακτικό, αλλά φαίνεται ότι αυτό κάνουν», είπε ο Hinkle.
«Η Αμερική φαίνεται να είναι η μόνη χώρα που επιτρέπεται είτε να βομβαρδίζει άμαχους πληθυσμούς, να βομβαρδίζει ηγέτες ή ακόμα και αρχιστράτηγους, όπως αυτό που έκανε ο Trump στον Qassem Soleimani στο Ιράν, για να διαπράξει αυτές τις πολεμικές πράξεις χωρίς να βρίσκεται επίσημα σε πόλεμο.
Είναι ένα πολύ απίστευτο κατόρθωμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπορούν να το κάνουν αυτό», πρόσθεσε ο σχολιαστής.
«Έχουν αυτούς τους Γάλλους ασκούμενους στην Ουκρανία, αυτοί είναι νόμιμοι στόχοι για τη Ρωσία, φυσικά.
Μιλάτε για προετοιμασία έκτακτης ανάγκης του ΝΑΤΟ για ταχεία απάντηση 300.000 στρατιωτών του ΝΑΤΟ.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ξεφύγουν πολύ γρήγορα και φαίνεται ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να λάβουν πραγματικά αυτά τα μέτρα.

Ποτέ δεν φοβήθηκα περισσότερο τις πιθανότητες για το τι πρόκειται να συμβεί από ό,τι τώρα, και ίσως κάνω λάθος που το σκέφτομαι αυτό, αλλά φαίνεται ότι εκεί πάμε», προειδοποίησε ο Hinkle.
Το SPIEF καταστρέφει την προσπάθεια της Δύσης να «απομονώσει» τη Ρωσία
«Αυτό είναι, καταρχήν, το πιο πολυσύχναστο φόρουμ στο οποίο έχω πάει ποτέ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Υπάρχουν εκατοντάδες χώρες παρούσες.
Υπάρχουν πάνω από 22.000 που παρακολουθούν αυτό το φόρουμ κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, και όταν περπατάς βλέπεις ανθρώπους από όλο τον κόσμο», είπε ο Hinkle για την εμπειρία του στο SPIEF μέχρι στιγμής.
«Συνολικά όταν κοιτάς το πλήθος εδώ, με κάνει να γελάω, γιατί ακούμε εδώ και δυόμισι χρόνια ότι η κυβέρνηση Biden ισχυρίζεται ότι η Ρωσία είναι απομονωμένη στην παγκόσμια σκηνή.
Και όταν κοιτάζω τι συμβαίνει εδώ, δεν είναι μόνο άνθρωποι από την Αφρική, από τη Λατινική Αμερική, ακόμη και από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, την Ασία.
Kατά την χθεσινή ημέρα στο SPIEF στο πάνελ, είχαμε τον Zhang Wei-Wei, καθηγητή στην Κίνα και σύμβουλο του Xi Jinping.
Όλοι είναι εδώ, όλοι κάνουν τεράστιες επιχειρηματικές συμφωνίες και οικονομικές συμφωνίες, και επίσης έχουμε ένα σωρό φιλοσόφους και σπουδαίους στοχαστές και δημοσιογράφους εδώ που μοιράζονται πληροφορίες μεταξύ τους», είπε ο Hinkle.
«Για να το θέσω απλά – η Ρωσία, αν κοιτάξετε εδώ, μπορείτε να πείτε ότι σίγουρα δεν είναι καθόλου απομονωμένη σε καμία παγκόσμια σκηνή», τόνισε ο Hinkle, ο οποίος γνωρίζει τις προσπάθειες του βαθέως κράτους να φιμώσει και να απομονώσει τους επικριτές του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης