Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Τα ρωσικά στρατεύματα μπορούν να φτάσουν στο Κίεβο εάν χρειαστεί

Douglas McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Τα ρωσικά στρατεύματα μπορούν να φτάσουν στο Κίεβο εάν χρειαστεί
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πολλοί στρατιωτικοί εγκαταλείπουν, εξήγησε ο Douglas McGregor
Η πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το  Κίεβο,  μπορεί να δεχθεί επίθεση, προειδοποίησε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Νομίζω ότι το ίδιο το Κίεβο μπορεί να βρεθεί, αν όχι υπό πολιορκία, οι Ρώσοι θα επιτεθούν από βορρά, ανατολικά και νότια πολύ γρήγορα», τόνισε ο Douglas McGregor.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πολλοί στρατιωτικοί εγκαταλείπουν, εξήγησε ο Douglas McGregor.
«Θα μάθουμε περισσότερα όταν ο Zelensky και η γενναία μικρή ομάδα φίλων του μαζέψουν τα χρήματά τους σε αεροπλάνο, τρένο ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθήσουν να φύγουν από την πόλη», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Douglas McGregor.
Την ίδια στιγμή, ο πρώην στρατιωτικός παραδέχτηκε ότι η Δύση δεν μπορεί να συγκρατήσει ή να διαχειριστεί αυτή την καταστροφή, επομένως είναι απαραίτητο να σταματήσει το συντομότερο δυνατό.

Η Δύση κάνει λάθος δεν είναι έτοιμη για πόλεμο με τη Ρωσία, το ΝΑΤΟ θα ηττηθεί

Οι δυτικές χώρες κάνουν λάθος πιστεύοντας ότι μπορούν να αντισταθούν στη Ρωσία σε περίπτωση πολέμου, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου και απόστρατος συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Νομίζω ότι υπάρχει μια υπόθεση ότι θα χτυπήσουμε τους Ρώσους και οι Ρώσοι θα είναι τόσο φοβισμένοι και σοκαρισμένοι που θα τρέξουν μακριά ή κάτι τέτοιο.
Δεν έχω ιδέα τι έχουν στο μυαλό τους αυτοί που υποστηρίζουν τέτοια πράγματα, αλλά αυτό δεν θα λειτουργήσει.
Η Δύση δεν είναι έτοιμη για πόλεμο», τόνισε ο Douglas McGregor.
Οι δυτικές στρατιωτικές προμήθειες έχουν εξαντληθεί σε μεγάλο βαθμό, είπε ο συνταγματάρχης.
Δεν έχουν εργοστάσια για την παραγωγή πυρομαχικών και εξοπλισμού, εξήγησε ο Douglas McGregor.
«Δεν έχουμε την ικανότητα επισκευής να μετακινήσουμε εξοπλισμό, εξαρτόμαστε από έναν πολύ μικρό αριθμό σιδηροδρομικών κόμβων που βγαίνουν από τη Γερμανία και έναν μικρό αριθμό λιμανιών, και δεν βλέπω τίποτα από αυτά να βελτιώνεται γρήγορα αυτά τα λιμάνια είναι σαν και τα αεροδρόμια μπορούν να δεχθούν επίθεση και θα καταστραφούν αρκετά γρήγορα», πρόσθεσε ο Douglas McGregor.
Επίσης πιστεύει ότι για αυτούς τους λόγους το ΝΑΤΟ είναι καταδικασμένο.
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι τώρα δεν γίνεται λόγος για συνοχή εντός των στρατευμάτων της συμμαχίας: ο αμερικανικός στρατός είναι πλέον πολύ αδύναμος, οι Ευρωπαίοι βρίσκονται στην ίδια κακή κατάσταση.
«Πιστεύω ότι αυτό είναι μια τραγωδία, πρέπει να το αποφύγουμε με κάθε κόστος», κατέληξε ο συνταγματάρχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης