Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Δεύτερη επίθεση εναντίον του Nigel Farage μέσα σε μία εβδομάδα - «Ένας βίαιος αριστερός όχλος μισεί τη χώρα μας»

Βρετανία: Δεύτερη επίθεση εναντίον του Nigel Farage μέσα σε μία εβδομάδα - «Ένας βίαιος αριστερός όχλος μισεί τη χώρα μας»
Την περασμένη εβδομάδα μια 25χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης επειδή του έριξε ένα ποτό στο πρόσωπο, από μικρή απόσταση
Ο Nigel Farage, ο ηγέτης του ακροδεξιού Μεταρρυθμιστικού Κόμματος, δέχτηκε επίθεση σήμερα, την δεύτερη αφότου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του, όταν ένας άνδρας εκτόξευσε αντικείμενα εναντίον του κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με ανοιχτό λεωφορείο.
Ο Farage περνούσε από το Μπάρνσλι, στη βόρεια Αγγλία, χαιρετίζοντας το πλήθος από το λεωφορείο, όταν ένας άνδρας του πέταξε κάτι που έμοιαζε με μεγάλες, σπασμένες πέτρες, όπως δείχνουν τα πλάνα στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Τα αντικείμενα δεν τον πέτυχαν.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 28χρονο με την κατηγορία της διατάραξης της δημόσιας τάξης.
Πιστεύεται ότι εκτόξευε αντικείμενα που βρήκε σε ένα κοντινό εργοτάξιο.
Ο Farage, ως εκπρόσωπος του ευρωσκεπτικισμού και του αντιμεταναστευτικού αισθήματος, αποτελεί επί δεκαετίες πολωτική προσωπικότητα στη Βρετανία.
Είναι γνωστός κυρίως γιατί ενθάρρυνε τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα του 2016.
Τώρα είναι υποψήφιος για μια βουλευτική έδρα στις εκλογές της 4ης Ιουλίου.
«Δεν θα με εκφοβίσει, ούτε θα με τρομάξει ένας βίαιος αριστερός όχλος που μισεί τη χώρα μας», έγραψε στην πλατφόρμα Χ.
Την περασμένη εβδομάδα μια 25χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης επειδή του έριξε ένα ποτό στο πρόσωπο, από μικρή απόσταση, ενώ έβγαινε από μια παμπ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης