Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο P.C. Roberts (Σύμβουλος Λευκού Οίκου) αποκαλύπτει το βαρύ πυροβολικό που επιστρατεύει ο Biden για να παραμείνει στην εξουσία

Ο P.C. Roberts (Σύμβουλος Λευκού Οίκου) αποκαλύπτει το βαρύ πυροβολικό που επιστρατεύει ο Biden για να παραμείνει στην εξουσία
Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποίησαν τον έλεγχό τους στη μεγαλύτερη πόλη σε καθεμία από τις κρίσιμες πολιτείες για να κλέψουν τις εκλογές. Εξακολουθούν να ελέγχουν τις μεγάλες πόλεις, και θα κάνουν τα πάντα για να μην φύγουν από τον Λευκό Οίκο είπε ο πρώην σύμβουλος
Η κυβέρνηση Biden θα προσπαθήσει να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε τρόπο εν μέσω φθίνοντων και αμφίρροπων πιθανοτήτων για επανεκλογή του.
Το ερώτημα είναι πόσο μακριά θα φτάσουν, διερωτάται ο αμερικανός οικονομολόγος και πρώην αξιωματούχος και σύμβουλος της κυβέρνησης Reagan, Δρ. Paul Craig Roberts, στο Sputnik.
Ο πρωτοπόρος των Ρεπουμπλικάνων Donald Trump ηγείται του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ σε βασικές πολιτείες  τις οποίες ο Joe Biden κατάφερε να κερδίσει το 2020 με ισχνή διαφορά, σύμφωνα με τη RealClearPolitics, που συγκεντρώνει δεδομένα δημοσκοπήσεων. Επιπλέον, η Βιρτζίνια, μια γαλάζια πολιτεία, έχει γίνει επίσης «πάτημα» για τον αγώνα του 2024, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

«Αμφιβάλλω ότι ο Biden κέρδισε αυτές τις πολιτείες το 2020», είπε ο Δρ Paul Craig Roberts

"Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποίησαν τον έλεγχό τους στη μεγαλύτερη πόλη σε καθεμία από αυτές τις πολιτείες για να κλέψουν τις εκλογές. Εξακολουθούν να ελέγχουν τις μεγάλες πόλεις."
Σύμφωνα με διάφορες δημοσκοπήσεις, πάνω από τα δύο τρίτα των Ρεπουμπλικανών εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι εκλογές του 2020 κλάπηκαν από τους Δημοκρατικούς.
Ο Biden κέρδισε την κούρσα λόγω μιας σειράς νικών σε πολιτείες swing, οι οποίες ελήφθησαν όλες από την ελπίδα των Δημοκρατικών με μικρή διαφορά.
Ταυτόχρονα, τα περισσότερα από αυτά ήρθαν στο επίκεντρο για εικαζόμενες εκλογικές παρατυπίες, που αφορούσαν διπλές ψήφους, ασύγκριτα σύνολα ψηφοδελτίων, προφανείς ψήφους μη πολιτών και «φανταστικά» ψηφοδέλτια.
Η συλλογή ψηφοδελτίων, η χαλάρωση των φραγμών ελέγχου ταυτότητας και η ενισχυμένη ψηφοφορία μέσω αλληλογραφίας με το πρόσχημα του COVID-19 προκάλεσαν επίσης πολλές υποψίες μεταξύ των Ρεπουμπλικανών.
Οι ενδιάμεσες εκλογές του 2022 αναζωπύρωσαν τις υποψίες για εκλογική νοθεία εν μέσω αναφορών για σφάλματα στον εκλογικό εξοπλισμό, μεγάλες ουρές, ακατάστατη συμπεριφορά των εκλογικών αρχών και πολυήμερη καταμέτρηση ψηφοδελτίων σε πολλές πολιτείες.
Τότε, όπως εξήγησε ο Roberts η υποτιθέμενη «κλοπή» ψήφων συμβαίνει συνήθως σε μεγάλες πόλεις των πολιτειών του πεδίου μάχης όπου «χρησιμοποιούνται μέτρα για την ελαχιστοποίηση της ψήφου των Ρεπουμπλικάνων και για τη μεγιστοποίηση της ψήφου των Δημοκρατικών».
Φέτος, ωστόσο, «το άγνωστο ερώτημα είναι αν οι εκλογές θα είναι αρκετά κοντά ώστε οι Δημοκρατικοί να μπορέσουν να ξεφύγουν από τα κλεψίματα», υπογράμμισε ο οικονομολόγος.

Θα χρησιμοποιήσει η ομάδα Biden την εργαλειοθήκη «Color Revolt» (Χρωματιστές Επαναστάσεις) για να παραμείνει στην εξουσία;

«Η εκστρατεία Biden προσφέρει επί του παρόντος συναντήσεις με αστέρες του κινηματογράφου όπως η Julia Roberts και ο Clooney σε αντάλλαγμα για δωρεές εκστρατείας, κάτι που μου ακούγεται σαν απόγνωση», είπε ο Δρ Roberts.
Ένα από αυτά τα email της εκστρατείας Biden-Harris, που συντάχθηκε από τον σταρ του Χόλιγουντ George Clooney λέει: «Δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι αυτές οι εκλογές είναι ο αγώνας της ζωής μας
Χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να νικήσουμε τον Donald Trump μια για πάντα».
Αριστερά ειδήμονες συνεχίζουν να επικεντρώνονται στις τρέχουσες 91 κατηγορίες εγκλημάτων του Trump σε τέσσερις διαφορετικές διώξεις.
Σε μία από αυτές τις υποθέσεις, που άνοιξαν εισαγγελείς από την Εισαγγελία του Μανχάταν, ο πρώην πρόεδρος κρίθηκε ένοχος για παραποίηση των επαγγελματικών του αρχείων.
«Αυτό ήταν ντροπή, αυτή ήταν μια στημένη δίκη», είπε ο Trump στους δημοσιογράφους μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Τέτοια νομικά προβλήματα δεν μείωσαν τις πιθανότητες εκλογής του.


Αντίθετα, κάποιες έρευνες έδειξαν ότι η βαθμολογία του έχει ανέβει ελαφρώς, σύμφωνα με την ανάλυση του New York Magazine.
Από την πλευρά του, μια μελέτη του CBS έδειξε ότι το 80 τοις εκατό των Ρεπουμπλικανών, το 42% των ανεξάρτητων και το 6% των Δημοκρατικών πιστεύουν ότι η τελευταία υπόθεση του Μανχάταν σχεδιάστηκε με κάποιο τρόπο από την κυβέρνηση Biden για να εμποδίσει τον Trump να κερδίσει την κούρσα.
Οι άλλες τρεις υποθέσεις θεωρούνται ομοίως από τους Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους ως όπλο του νόμου – «νόμιμο» – κατά του Trump.
«Το κοινό δεν πιστεύει ότι ο Trump είναι ένοχος για την καταδίκη της Νέας Υόρκης για εσκεμμένη απόκρυψη επιχειρηματικών δαπανών», είπε ο Δρ Roberts.
«Τόσο οι δίκες στη Τζόρτζια όσο και στη Φλόριντα έχουν ανασταλεί από τους δικαστές, ενώ οι Δημοκρατικοί εισαγγελείς ερευνώνται για ψέματα στους δικαστές και άλλη ανάρμοστη συμπεριφορά.
Εάν οι άλλες δίκες καταρρεύσουν, θα δυσφημήσει περαιτέρω την καταδίκη της Νέας Υόρκης, κάτι που σχεδόν σίγουρα θα να ανατραπεί τελικά από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ».

Στόχος των Δημοκρατικών, ένα «Μονοκομματικό Σύστημα».

Η ομάδα Biden και το κατεστημένο των ΗΠΑ δεν είναι πρόθυμοι να χάσουν και «είναι ικανοί να κάνουν οτιδήποτε για να εμποδίσουν τον Trump να είναι πρόεδρος, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης ενός νέου παθογόνου για να προκαλέσει πανδημία και τη δολοφονία του Trump», σύμφωνα με τον Roberts.
Η τελευταία αυτή υπόθεση δεν φαίνεται υπερβολή, δεδομένης της πρόσφατης απόπειρας δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Robert Fico, ο οποίος πυροβολήθηκε πολλές φορές στην πόλη Χάντλοβα της κεντρικής Σλοβακίας στα μέσα Μαΐου.
Η απόπειρα δολοφονίας ξύπνησε έντονες μνήμες από την Επιχείρηση Gladio της εποχής του Ψυχρού Πολέμου – έναν μυστικό πόλεμο της CIA-ΝΑΤΟ ενάντια στους πολιτικούς αντιπάλους της Δύσης, ο οποίος περιελάμβανε επιχειρήσεις ψευδών σημαιών, δολοφονίες και τρομοκρατικές επιθέσεις.
Το Δημοκρατικό Κόμμα και οι σύμμαχοί τους στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών επιδιώκουν να διατηρήσουν το καθιερωμένο status quo στην πολιτική των ΗΠΑ, με επίκεντρο να βοηθήσουν την Ουκρανία να επιφέρει μια «στρατηγική ήττα» στη Ρωσία και να στρατιωτικοποιήσει την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού για να συγκρατήσει την Κίνα.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις του , ο Δρ. Roberts αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Βουλής που ελέγχονταν τότε από τους Δημοκρατικούς για την ψήφιση του Νόμου για το Λαό (αργότερα μετονομάστηκε σε Νόμο για την Ελευθερία στην Ψήφο) και τον Νόμο John Lewis Voting Rights Advancement Act ως «δήλωση πρόθεσης»,. να μετατρέψει το πολιτικό τοπίο των ΗΠΑ σε «μονοκομματικό σύστημα».
Μόλις εγκριθούν αυτά τα νομοσχέδια από το Κογκρέσο "η ψηφοφορία στην Αμερική θα ήταν άσκοπη", σημείωσε ο οικονομολόγος τον Ιανουάριο του 2022.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι εκλογικοί κανόνες θα επιτρέψουν στους Δημοκρατικούς να εξαπατήσουν μέσω μη ζητημένων ψηφοδελτίων αλληλογραφίας και απόντων και να οπλίσουν τις ψήφους παράνομων μεταναστών να ανατρέψει την ισορροπία υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος.
Αυτή η πραγματικότητα έχει διαμορφωθεί εδώ και αρκετό καιρό, προφανώς προέρχεται από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν «η άναρχη παγκοσμιοποίηση ριζώθηκε εις βάρος της εθνικής κυβέρνησης», είπε ο αναλυτής της Wall Street Charles Ortel τον Νοέμβριο του 2020, ενώ συλλογιζόταν το Δημοκρατικό Νομοθετική ώθηση του κόμματος.
Ο Ortel σημείωσε ότι οι ΗΠΑ κυβερνώνται από τις ίδιες δυναστικές πολιτικές οικογένειες και τους συνεργάτες τους στο δικαστικό σύστημα, την ακαδημαϊκή κοινότητα και την κοινότητα των πληροφοριών για σχεδόν τρεις δεκαετίες, αναφερόμενος στις οικογένειες Bush, Clinton, Obama και Biden.

Το κατεστημένο των ΗΠΑ χρησιμοποιεί το PlayBook «Color Revolt» στην Αμερική

Τις τελευταίες δεκαετίες, το κατεστημένο των ΗΠΑ έχει κατακτήσει την ανάμιξη σε ξένες εκλογές και υποκινώντας αλλαγές καθεστώτος σε όλο τον κόσμο.
Επιπλέον, όλα αυτά τα εργαλεία έχουν επανειλημμένα χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και να διακινήσουν παραπληροφόρηση εντός των ΗΠΑ, ενώ κρατούν «ανεπιθύμητους» υποψηφίους μακριά από την εξουσία, σύμφωνα με τον Δρ Roberts.
"Η επιρροή της CIA στα ΜΜΕ ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950 και έχει αυξηθεί δραματικά με τα χρόνια.
Όπως απέδειξαν τα αρχεία του Twitter, το FBI μπόρεσε να λογοκρίνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να απαγορεύσει την ελευθερία του λόγου που αμφισβητεί τις επίσημες αφηγήσεις", είπε ο οικονομολόγος.
Υπό αυτές τις συνθήκες, η ανοχή της Ουάσιγκτον στην αντισυνταγματική κατάληψη της εξουσίας από τον Volodymyr Zelensky στην Ουκρανία μετά τη λήξη της προεδρικής θητείας του στέλνει ένα ανησυχητικό μήνυμα για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης Biden.
Εγείρει ερωτήματα, ωστόσο, πώς θα αντιδράσει ο αμερικανικός λαός σε μια παρόμοια αρπαγή εξουσίας στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Δρ Roberts.
«Αν αυτή τη φορά οι εκλογές κλαπούν ξανά ή ο Trump δολοφονηθεί και η πλειοψηφία αναγνωρίσει το γεγονός, θα ξεσηκωθούν με θυμό ή θα αποθαρρυνθούν από την αίσθηση της αδυναμίας;» ρώτησε.
"Είναι περίεργο το γεγονός ότι το κατεστημένο είναι πρόθυμο να αποθαρρύνει τον πληθυσμό, να καταστρέψει την εθνική ενότητα ή να δημιουργήσει μια εξέγερση, ενώ ταυτόχρονα το κατεστημένο δημιουργεί ξένους εχθρούς - Ρωσία, Κίνα, Ιράν - για να καταστρέψει.
Πώς μπορεί μια χώρα σε εσωτερική καταστροφή σε ισχυρές χώρες του εξωτερικού;» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης