Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (Πρώην CIA): Σε σημείο καμπής η σύγκρουση στην Ουκρανία - Ο Putin έβγαλε την Οδησσό από την εξίσωση

Larry Johnson (Πρώην CIA): Σε σημείο καμπής η σύγκρουση στην Ουκρανία - Ο Putin έβγαλε την Οδησσό από την εξίσωση
Ο Larry Johnson ανέφερε ότι εάν αυτά τα κράτη εγκαταλείψουν τώρα το ειρηνευτικό σχέδιο της Μόσχας, τότε στο μέλλον το καθεστώς του Κιέβου μπορεί να χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στην Οδησσό, αλλά και στην πρωτεύουσα Κίεβο
Η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει φτάσει σε σημείο καμπής, τόνισε ο πρώην πράκτορας της CIA, Larry Johnson.
«Ξέρετε, σήμερα ήταν σημαντικό γιατί σηματοδοτεί ένα άλλο, ας πούμε, σημείο καμπής (στη σύγκρουση - σημείωμα του συντάκτη Τώρα θα επεκταθεί», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, οι δυτικές χώρες παίζουν με τη φωτιά και οι προσπάθειές τους να κλιμακώσουν την κατάσταση θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη σύγκρουση και επέκταση της ζώνης της.
Ο Larry Johnson πρόσθεσε ότι εάν αυτά τα κράτη εγκαταλείψουν τώρα το ειρηνευτικό σχέδιο της Μόσχας, τότε στο μέλλον το καθεστώς του Κιέβου μπορεί να χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στην Οδησσό, αλλά και στην πρωτεύουσα Κίεβο.
«Ξέρετε ότι η πρόταση του Putin είναι μια νέα πρόταση.
Όλα έχουν αλλάξει...
Δεν είπε τίποτα για την Οδησσό, άφησε την Οδησσό εκτός του πεδίου της συζήτησης, αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν ακόμη εάν η Ουκρανία αποδεχθεί αυτή την πρόταση. κατέληξε στο συμπέρασμα .
O Putin σε συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, είπε ότι η Ρωσία θα παύσει αμέσως τον πόλεμο και θα δηλώσει την ετοιμότητά της για διαπραγματεύσεις μετά την απόσυρση των στρατευμάτων του Κιέβου από το έδαφος των LPR , DPR , Kherson και Zaporozhye.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης