Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις παρέλαβαν άλλη μια παρτίδα βομβαρδιστικών Su-34

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις παρέλαβαν άλλη μια παρτίδα βομβαρδιστικών Su-34
Η μεταφορά της επόμενης παρτίδας Su-34 αναδεικνύει τη συνεχιζόμενη ενίσχυση της μαχητικής ισχύος των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων
Η United Aircraft Corporation (UAC) παρέδωσε την επόμενη παρτίδα νέων βομβαρδιστικών πρώτης γραμμής Su-34 στις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις (VKS).
Τα αεροσκάφη κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο αεροπορίας του Νοβοσιμπίρσκ που πήρε το όνομά του από τον V.P. Chkalov, πέρασαν ένα συγκρότημα δοκιμών εδάφους και πτήσης και μεταφέρθηκαν στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Η μεταφορά της επόμενης παρτίδας Su-34 αναδεικνύει τη συνεχιζόμενη ενίσχυση της μαχητικής ισχύος των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων.
Αυτά τα σύγχρονα βομβαρδιστικά πολλαπλών ρόλων είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να εκτελέσουν αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα αποστολών μάχης, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής επίγειων και θαλάσσιων στόχων, καθώς και αεροπορικής μάχης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη μεταφορά μιας παρτίδας αεροσκαφών Su-34 πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, γεγονός που υποδηλώνει συστηματική εργασία για τον εκσυγχρονισμό και την ενημέρωση του ρωσικού στόλου της στρατιωτικής αεροπορίας. Το Su-34 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό όχημα μάχης ικανό να εκτελεί σύνθετες αποστολές σε διάφορες συνθήκες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης