Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hagari (εκπρόσωπος Ισραηλινού στρατού): Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τη Hamas, αδύνατο να εξαλείψουμε μια ιδεολογία

Hagari (εκπρόσωπος Ισραηλινού στρατού): Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τη Hamas, αδύνατο να εξαλείψουμε μια ιδεολογία
«Η Hamas είναι μια ιδεολογία. δεν μπορούμε να εξαλείψουμε μια ιδεολογία», τόνισε σχετικά ο εκπρόσωπος των IDF
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Daniel Hagari υποστήριξε ότι η Hamas δεν μπορεί να ηττηθεί ως ιδεολογία, αναγκάζοντας έτσι την κυβέρνηση του Τελ Αβίβ να ... μαζέψει τα σχόλια του και να επιβεβαιώσει ότι μένει «προσηλωμένη στην καταστροφή της παλαιστινιακής οργάνωσης».
«Η Hamas είναι μια ιδεολογία. δεν μπορούμε να εξαλείψουμε μια ιδεολογία», τόνισε σχετικά ο Hagari στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.
«Το να λέμε ότι θα εξαφανίσουμε τη Hamas είναι σαν ρίχνουμε στάχτη στα μάτια των ανθρώπων. Εάν δεν δώσουμε μια εναλλακτική λύση, στο τέλος, θα έχουμε τη Hamas», εξήγησε με νόημα.
Πάντως, τα σχόλιά του αντικρούστηκαν γρήγορα από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu, του οποίου το υπουργικό συμβούλιο δήλωσε ότι η επίθεση στη Γάζα δεν θα τελειώσει μέχρι να ηττηθεί η Hamas.
«Το υπουργικό συμβούλιο πολιτικής και ασφάλειας με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Netanyahu έχει ορίσει ως έναν από τους στόχους του πολέμου την καταστροφή των στρατιωτικών και κυβερνητικών δυνατοτήτων της Hamas», ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
«Ο ισραηλινός στρατός είναι φυσικά αφοσιωμένος σε αυτό», συμπλήρωσε το γραφείο Τύπου του Netanyahu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης