Τελευταία Νέα
Διεθνή

Katz (ΥΠΕΞ Ισραήλ): Οι απειλές του Nasrallah στην Κύπρο ήταν μόνο η αρχή - Όλος ο ελεύθερος κόσμος να προστατέψει το Ισραήλ

Katz (ΥΠΕΞ Ισραήλ): Οι απειλές του Nasrallah στην Κύπρο ήταν μόνο η αρχή - Όλος ο ελεύθερος κόσμος να προστατέψει το Ισραήλ
«Ο δικός μας πόλεμος είναι και ο δικός σας πόλεμος» επισημαίνει ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας
Σε ένα επείγον κάλεσμα προς τη Δύση προκειμένου να προστατέψει το Ισραήλ από «την τρομοκρατική οργάνωση Hezbollah» προέβη με μήνυμα του στο X ο ΥΠΕΞ της χώρας, Israel Katz.
Ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας προειδοποίσε ότι «το Ισραήλ δεν μπορεί να επιτρέψει στην τρομοκρατική οργάνωση Hezbollah να συνεχίσει να επιτίθεται στο έδαφος και στους πολίτες του» διαβεβαιώνοντας ότι «σύντομα θα λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις».
Στην έκκληση του προςαυτό που αποκάλεσε «ελεύθερο κόσμο», ο Katz επισήμανε πως «ο δικός μας πόλεμος είναι και ο δικός σας πόλεμος και η απειλή του Nasrallah στην Κύπρο είναι μόνο η αρχή».
«Το κακό πρέπει να νικηθεί, όπως έχει αποδείξει η ιστορία στο παρελθόν», κατέληξε ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ, στέλνοντας έτσι σαφές μήνυμα στη σιιτική οργάνωση του Λιβάνου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ισραηλινού ΥΠΕΞ

«Το Ισραήλ δεν μπορεί να επιτρέψει στην τρομοκρατική οργάνωση της Hezbollah να συνεχίσει να επιτίθεται στο έδαφος και στους πολίτες του και σύντομα θα λάβουμε τις απαραίτητες αποφάσεις. Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει άνευ όρων να σταθεί στο πλευρό του Ισραήλ στον πόλεμο του ενάντια στον άξονα του κακού του οποίου ηγείται το Ιράν και το εξτρεμιστικό Ισλάμ. Ο δικός μας πόλεμος είναι και ο δικός σας πόλεμος και η απειλή του Nasrallah στην Κύπρο είναι μόνο η αρχή.
Το κακό πρέπει να νικηθεί, όπως έχει αποδείξει η ιστορία στο παρελθόν.»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης