Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός κατάφερε συντριπτικό πλήγμα στο Lviv – Έπληξε Ουκρανικές αποθήκες με εξαρτήματα αεροσκαφών

Ο ρωσικός στρατός κατάφερε συντριπτικό πλήγμα στο Lviv – Έπληξε Ουκρανικές αποθήκες με εξαρτήματα αεροσκαφών
Επίσης υπήρξαν ζημιές στην ενεργειακή υποδομή στην περιοχή Lviv, καθώς και στις περιοχές Vinnytsia, Khmelnitsky, Volyn και Ivano-Frankivsk
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν χτυπήματα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αποθήκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Lviv στη δυτική Ουκρανία, όπου ήταν αποθηκευμένα εξαρτήματα για αεροσκάφη.
Μια ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε προς την κατεύθυνση του τμήματος διαλογής αυτοκινήτων του σιδηροδρομικού σταθμού, όπου βρίσκονται οι πρώην αποθήκες της στρατιωτικής μονάδας 1601, οι οποίες χρησιμοποιούνται και πάλι από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αυτές οι αποθήκες», τόνισαν οι πηγές.
Μετά τις εκρήξεις, ασθενοφόρα και διασώστες κατευθύνθηκαν εκεί και αρκετοί δρόμοι αποκλείστηκαν.
Επίσης υπήρξαν ζημιές στην ενεργειακή υποδομή στην περιοχή Lviv, καθώς και στις περιοχές Vinnytsia, Khmelnitsky, Volyn και Ivano-Frankivsk.
Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν ζημιές σε μια κρίσιμης σημασίας εγκατάσταση ενεργειακής υποδομής.
Ως απάντηση στις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε μη στρατιωτικούς στόχους, τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποιούν τακτικά στοχευμένες επιθέσεις σε θέσεις προσωπικού, εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μισθοφόρων, καθώς και σε υποδομές: ενεργειακές εγκαταστάσεις, αμυντική βιομηχανία, στρατιωτικό διοίκηση και επικοινωνίες της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης