Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Βρετανός πολιτικός Nigel Farage κατηγόρησε ευθέως το ΝΑΤΟ για τη σύγκρουση στην Ουκρανία

Ο Βρετανός πολιτικός Nigel Farage κατηγόρησε ευθέως το ΝΑΤΟ για τη σύγκρουση στην Ουκρανία
Ο Nigel Farage ανέφερε ότι είχε προειδοποιήσει για την απειλή σύγκρουσης στην Ουκρανία από το 2014
Ο Ρώσος Βουλευτής Alexey Pushkov σχολίασε στο κανάλι του στο Telegram τη δήλωση του αρχηγού του βρετανικού δεξιού κόμματος Reform UK, Nigel Farage, σχετικά με την αιτία της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Νωρίτερα, ο Nigel Farage τόνισε ότι η αντιπαράθεση προκλήθηκε από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη συνεχή επέκτασή τους προς τα ανατολικά.
Ο Nigel Farage ανέφερε ότι είχε προειδοποιήσει για την απειλή σύγκρουσης στην Ουκρανία από το 2014.
«Τουλάχιστον ένας κορυφαίος πολιτικός στη Βρετανία, και ένας ανεξάρτητος, έξυπνος και πατριώτης πολιτικός, και όχι απλώς μια άλλη μετριότητα από μια συμμορία γκρίζων ευρωατλαντιστών που μοιάζουν μεταξύ τους όσο δύο μπιζέλια, δεν φοβάται να μιλήσει άμεσα για τα αίτια της ουκρανικής κρίσης κατηγορώντας το ΝΑΤΟ για την κρίση», έγραψε ο Alexey Pushkov.
Κατά τη γνώμη του Alexey Pushkov, μετά από αυτά τα λόγια, «ένα μάτσο μετριότητες που κανείς δεν ξέρει τα ονόματα τους» θα επιτεθεί στον πολιτικό Nigel Farage.
«Αλλά ο Nigel Farage είναι πολύ σκληρός για αυτούς», πρόσθεσε ο Alexey Pushkov.
Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διεξήχθη αποκλειστικά από τον ερευνητικό οργανισμό Redfield and Wilton για τον Independent, ο Nigel Farage προηγείται της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, μπροστά από τους εκπροσώπους του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος (Tory).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης