Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nigel Farage (Βρετανός πολιτικός): Λέω την αλήθεια, η Δύση απέτυχε, να παραδεχτεί τα λάθη της στην Ουκρανία

Nigel Farage (Βρετανός πολιτικός): Λέω την αλήθεια, η Δύση απέτυχε, να παραδεχτεί τα λάθη της στην Ουκρανία
Ο Nigel Farage τόνισε ότι είναι απαραίτητο να σταματήσουν να τον κατηγορούν επειδή μιλά για τις πραγματικές αιτίες της σύγκρουσης στην Ουκρανία, καθώς ήταν οι κοντόφθαλμες πολιτικές της Δύσης που οδήγησαν στην σύγκρουση
Η Δύση πρέπει να παραδεχτεί τα λάθη της που οδήγησαν στη σύγκρουση στην Ουκρανία προκειμένου να επιτευχθεί ειρήνη, δήλωσε ο ηγέτης του βρετανικού δεξιού κόμματος Reform UK, Nigel Farage, σε άρθρο του για την Telegraph, αφού κατηγορήθηκε ότι υποστήριξε τη θέση του Ρώσου Προέδρου Putin για το ουκρανικό ζήτημα.
«Δεν υπάρχει εύκολη λύση στη σύγκρουση.
Ωστόσο, η αρχή πρέπει να είναι η παραδοχή της αλήθειας για τα αίτια και τις συνέπειες.
Γι' αυτό θέλω απλώς να το πω όπως είναι και το κάνω εδώ και δέκα χρόνια.
Αυτοί οι συκοφάντες που ισχυρίζονται ότι αν πω την αλήθεια, τότε αυτό με κάνει «φερέφωνο του Putin», εκθέτουν μόνο την αδυναμία των επιχειρημάτων τους», σημείωσε.
Ο Nigel Farage τόνισε επίσης ότι είναι απαραίτητο να σταματήσουν να τον κατηγορούν επειδή μιλά για τις πραγματικές αιτίες της σύγκρουσης στην Ουκρανία, καθώς ήταν οι κοντόφθαλμες πολιτικές της Δύσης που οδήγησαν στην σύγκρουση.
Ο Nigel Farage είπε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία προκλήθηκε από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη συνεχή επέκτασή τους προς τα ανατολικά.
Σε συνέντευξή του στη βρετανική τηλεόραση, είπε ότι είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο σύγκρουσης στην Ουκρανία το 2014.
Μετά από αυτό, ο Farage επικρίθηκε από Βρετανούς πολιτικούς.
Ο σκιώδης υπουργός Άμυνας John Healey χαρακτήρισε τον ηγέτη της Reform στο Ηνωμένο Βασίλειο «ακατάλληλο» για οποιοδήποτε πολιτικό αξίωμα.
«Επικίνδυνες» για την ασφάλεια της Βρετανίας και των συμμάχων της θεώρησε ο Βρετανός πρωθυπουργός τις δηλώσεις Nigel Farage για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης