Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Trump στις ΗΠΑ: Να κάνει τεστ για ... ουσίες ο Biden πριν τα debate

Βόμβα Trump στις ΗΠΑ: Να κάνει τεστ για ... ουσίες ο Biden πριν τα debate
Νωρίτερα, ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών υποστήριξε ότι ο Biden έμενε δημόσιως νηφάλιος με τεχνητά μέσα
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Donald Trump ζητεί ο συνυποψήφιος του Joe Biden να περάσει τεστ ναρκωτικών εν όψει του τηλεοπτικού debate που διεξαχθεί μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών.
«Ένα τεστ ναρκωτικών για τον σακατεμένο Joe Biden; Και επίσης [εγώ] θα συμφωνήσω αμέσως σε ένα τέτοιο τεστ», έγραψε στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social.
Αυτή η ιδέα υποστηρίχθηκε από τον βουλευτή Ronny Jackson, ο οποίος εργάστηκε ως γιατρός για τον Trump και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama.
«Το τεστ ναρκωτικών στράβωσε τον Joe πριν από το debate», ήταν το αιχμηρό σχόλιο του βουλευτή, ως προς το αίτημα του Trump, στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο X .
Το τηλεοπτικό debate, που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου, θα είναι το πρώτο τέτοιο στην ιστορία των ΗΠΑ μεταξύ νυν και πρώην προέδρου.
Ο σχετικός τηλεοπτικός διάλογος θα γίνει στην Ατλάντα της Τζόρτζια και θα διαρκέσει 90 λεπτά.
Τη συζήτηση θα συντονίσουν δημοσιογράφοι του CNN.
Νωρίτερα, ο υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών υποστήριξε ότι ο Biden έμενε δημόσιως νηφάλιος με τεχνητά μέσα, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για πιθανή χρήση ουσιών από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης