Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Απλώς κάνουμε τη δουλειά μας», λένε τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης που έβαλε σε μαύρη λίστα η Ρωσία

«Απλώς κάνουμε τη δουλειά μας», λένε τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης που έβαλε σε μαύρη λίστα η Ρωσία
«Εμείς θα συνεχίσουμε καθαρά δημοσιογραφικά και δεοντολογικά να κάνουμε τη δουλειά μας», δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο διευθυντής του «Πολίτη»
Προσπαθούσαμε και προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε τη δουλειά μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Ομίλου "Πολίτης", Διονύσης Διονυσίου, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του ρωσικού ΥΠΕΞ να συμπεριλάβει και τον «Πολίτη» στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ στα οποία απαγορεύεται η πρόσβαση από την Ρωσική Ομοσπονδία.
Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για τη Μόσχα, πρόσθεσε, είναι δικαίωμα της ρωσικής Κυβέρνησης να επιβάλλει ποινές.
«Εμείς θα συνεχίσουμε καθαρά δημοσιογραφικά και δεοντολογικά να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν κυπριακά έντυπα που είναι υπέρ της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αυτής της απαγόρευσης, ανέφερε επίσης στο ΚΥΠΕ ο Chief Οperating Οfficer – Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Mail, Μιχάλης Ιακωβίδης.
Εξήγησε ότι η κύρια πηγή της αγγλόγλωσσης εφημερίδας είναι το πρακτορείο Reuters, καθώς δεν έχουν ανταποκριτή στην Ρωσία και δεν γνωρίζει εάν υπήρξε κάποιο σχόλιο ή είδηση από το διεθνές πρακτορείο που ενόχλησε. «Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως την κάνουμε μέχρι σήμερα», δήλωσε.
Σημείωσε δε ότι υπάρχει κοινό που διαβάζει τη Cyprus Mail από τη Ρωσία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν.
Παρακολουθούμε το θέμα, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρος λόγος που να δικαιολογεί την συμπερίληψη της Cyprus Times σε αυτόν τον κατάλογο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Αρχισυντάκτρια, Μύρια Αβρααμίδου.
«Σίγουρα η αντικειμενική ενημέρωση αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητά μας στην Cyprus Τimes και ολόκληρο τον όμιλο MC

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης