Τελευταία Νέα
Διεθνή

Olga Stefanishyna (Αντιπρόεδρος Ουκρανικής κυβέρνησης): Μας ανησύχησε το debate μεταξύ Biden και Trump

Olga Stefanishyna (Αντιπρόεδρος Ουκρανικής κυβέρνησης): Μας ανησύχησε το debate μεταξύ Biden και Trump
"Ειλικρινά, νιώθω, αγωνία που η Ουκρανία γίνεται όμηρος τέτοιων προεκλογικών συναισθημάτων", παραδέχτηκε η Stefanishyna στο κανάλι Rada TV
Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας για την Ευρωπαϊκή και Ευρωατλαντική Ενσωμάτωση, Olga Stefanishyna, δήλωσε ότι ανησυχεί από τη «συναισθηματικότητα» της συζήτησης για την Ουκρανία στη συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ Biden και Trump.
Σύμφωνα με τη Stefanishyna, αυτό επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση σε αυτή τη χώρα είναι το «κεντρικό θέμα» ολόκληρης της εκλογικής διαδικασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες .
«Ειλικρινά, ανησυχώ λίγο που η Ουκρανία ήταν τόσο σημαντική στη συζήτηση...
Ειλικρινά, νιώθω, αγωνία που η Ουκρανία γίνεται όμηρος τέτοιων προεκλογικών συναισθημάτων», παραδέχτηκε η Stefanishyna στο κανάλι Rada TV.
Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι το Κίεβο έχει βγάλει συμπεράσματα από την κατάσταση με την καθυστέρηση στη χορήγηση βοήθειας από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό για την Ουκρανία να «δώσει λύσεις» που δεν θα «εξαρτώνται από πολιτικές διαδικασίες» από άλλες χώρες.
Κατά τη διάρκεια του debate, ο Trump είπε ότι η Ουκρανία χάνει στη σύγκρουση με τη Ρωσία, κατηγόρησε τον Biden για αυτό, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές του σημερινού επικεφαλής του Λευκού Οίκου είχαν φέρει τον κόσμο στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.
Ο Trump υποσχέθηκε για άλλη μια φορά να επιλύσει την κατάσταση πριν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.
Ο Biden έκανε έναν αβάσιμο ισχυρισμό ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει αφού «η Ρωσία πάρει το Κίεβο».
Δήλωσε ότι μετά τη νίκη επί του Κιέβου, η Ρωσία θα απειλήσει την Πολωνία.
Ο Biden είχε μια παγκοσμίως ομολογουμένως τραγικά κακή απόδοση στο debate.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης