Τελευταία Νέα
Διεθνή

Aπίστευτο αλλά αληθινό: Tι έκαναν οι Αμερικανοί την ώρα του debate Biden - Trump;

Aπίστευτο αλλά αληθινό: Tι έκαναν οι Αμερικανοί την ώρα του debate Biden - Trump;
Iστότοπος πορνογραφικού περιεχομένου αποκάλυψε την ασυνήθιστη επισκεψιμότητα το βράδυ της Πέμπτης 27/6 κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας αλλά και μετά

Φαντάζει σοκαριστικά απίστευτο, την ώρα που οι δύο πολιτικοί διασταυρώνουν τα ξίφη τους για να κερδίσουν τους ψηφοφόρους εν όψει μιας ιστορικά κρίσιμης πολιτικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ, οι πολίτες να έχουν γυρίσει την πλάτη τους και να ασχολούνται με το... πορνό! 
Είναι αλήθεια πως στην διάρκεια του debate των δύο υποψηφίων των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, Joe Biden και Donald Trump, ο ιστότοπος Pornhub κατέγραψε απροσδόκητα υψηλή επισκεψιμότητα, όπως μεταφέρει η Daily Mail.

Ο ιστότοπος πορνογραφικού περιεχομένου αποκάλυψε την ασυνήθιστη επισκεψιμότητα το βράδυ της Πέμπτης 27/6 κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας αλλά και μετά:
002_4.JPG
Η εκδήλωση, στην οποία ο Πρόεδρος Joe Biden και ο πρώην Πρόεδρος Donald Trump διασταύρωσαν τα ξίφη τους ξεκίνησε στις 9 μ.μ. - την ίδια ώρα που η τηλεθέαση στο Pornhub μειώθηκε κατά -8% από τη μέση τηλεθέαση.
«Μπορεί να πει κανείς ότι η συζήτηση επηρέασε το βραδινό πρόγραμμα εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών», είπε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στο DailyMail.com.
Ενώ η πτώση διήρκεσε για την αρχή της συζήτησης, στην συνέχεια η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 12% πάνω από τον μέσο όρο, στις 23:00 ET - περίπου 15 λεπτά μετά την αναμέτρηση.
Το Pornhub είναι ένας διεθνής ιστότοπος, ο οποίος δέχεται 130 εκατομμύρια επισκέπτες παγκοσμίως κάθε μέρα, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητάς του από θεατές στις ΗΠΑ.
Το Ντέλαγουερ, πατρίδα του νυν προέδρου Biden, είχε τη μεγαλύτερη πτώση στο -22%, ακολούθησε η Ουάσιγκτον, -20%, όπως και το Γουαϊόμινγκ.
Ωστόσο, η κίνηση αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε ορισμένες πολιτείες, με την υψηλότερη να σημειώνεται στο Κονέκτικατ όπου αυξήθηκε περισσότερο από 10% από τον μέσο όρο, ακολουθούμενο από το Μέιν 6% και την Αλαμπάμα 2%. 
001_6.JPG
Το Pornhub δημοσίευσε παρόμοια στοιχεία το 2020, όταν οι Trump και Biden ήταν ξανά αντιμέτωποι για την προεδρία.
Τότε, η επισκεψιμότητα στον ιστότοπο περιεχομένου για ενηλίκους μειώθηκε κατά -18,5% στις 9 μ.μ. ET και κατά την πρώτη ώρα της συζήτησης, σε σύγκριση με -16% το 2016 όταν οι υποψήφιοι είχαν την πρώτη τους τηλεμαχία.
Το CNN ανέφερε την Παρασκευή 28/6 ότι μόνο 47,9 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στη ζωντανή τους εκπομπή - μια απότομη πτώση από τα 73 εκατομμύρια των προηγούμενων αναμετρήσεων.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Πέμπτης, το Pornhub είδε την αρχική πτώση να γίνεται άνοδος στη διάρκεια της πρώτης ώρας της συζήτησης και κορυφώθηκε λίγο μετά το τέλος της – διατηρώντας υψηλή την επισκεψιμότητα για τουλάχιστον μία ώρα μετά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης