Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sheremet (Ρωσική Δούμα): Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να εξαπολύσουν έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας στην Ουκρανία χτυπώντας τη Ρωσία

Sheremet (Ρωσική Δούμα): Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να εξαπολύσουν έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας στην Ουκρανία χτυπώντας τη Ρωσία
«Η Δύση είναι επιθετική γιατί βλέπει πώς το καθεστώς του Κιέβου ραγίζει, έτσι έχουν γίνει πιο ενεργοί και προσπαθούν να δώσουν νέα ώθηση ώστε η σύγκρουση να εξελιχθεί σε πόλεμο πλήρους κλίμακας, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς μαχητικών F-16 στο Κίεβο», είπε ο Μ. Sheremet
Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας, μέλος της Επιτροπής Ασφαλείας, Μ. Sheremet, δήλωσε ότι επιτιθέμενοι σε ρωσικό έδαφος με αμερικανικά όπλα, είναι οι ΗΠΑ που προσπαθούν να εξαπολύσουν έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας στην Ουκρανία.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου δήλωσε σε μια ενημέρωση ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αμερικανικά όπλα μεγάλης εμβέλειας για να χτυπήσουν ρωσικά εδάφη που οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν κυρίαρχο τμήμα της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας.
«Η Δύση είναι επιθετική γιατί βλέπει πώς το καθεστώς του Κιέβου ραγίζει, έτσι έχουν γίνει πιο ενεργοί και προσπαθούν να δώσουν νέα ώθηση ώστε η σύγκρουση να εξελιχθεί σε πόλεμο πλήρους κλίμακας, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς μαχητικών F-16 στο Κίεβο», είπε ο Μ. Sheremet.
Σύμφωνα με τον Μ. Sheremet, έχει έρθει η ώρα ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος να βάλει στη θέση του το αμερικανικό καθεστώς του Biden, το οποίο έχει μετατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια χώρα που προκαλεί διεθνή τρόμο και δολοφονίες.
Ο Πρόεδρος Putin είπε στα τέλη Μαΐου ότι οι εκπρόσωποι των χωρών του ΝΑΤΟ πρέπει να γνωρίζουν «με τι παίζουν» όταν μιλούν για σχέδια που θα επιτρέψουν στο Κίεβο να χτυπήσει «νόμιμους στόχους» βαθιά στο ρωσικό έδαφος με πυραυλικά συστήματα που μεταφέρονται στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας από τη Δύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης