Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρή παραδοχή Biden: Τα θαλάσσωσα τελείως στο debate με τον Trump

Σκληρή παραδοχή Biden: Τα θαλάσσωσα τελείως στο debate με τον Trump
Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι βέβαιος ότι «απλώς θα νικήσουμε τον Donald Trump όπως κάναμε το 2020» 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden παραδέχτηκε ότι τα θαλάσσωσε εντελώς στο debate με τον πρώην πρόεδρο Donald Trump, αλλά εξέφρασε την πεποίθησή του για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.
«Πρώτα απ' όλα, είχα μια κακή νύχτα πριν από το debate, είχα μια άσχημη νύχτα. Και το θέμα είναι ότι, ξέρετε, έκανα λάθος, έκανα λάθος», τόνισε σχετικά σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Earl Ingram.
Ωστόσο, παρά την άσχημη απόδοσή του στην προεδρική τηλεμαχία, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ξεκαθαρίζει με υπέρμετρη ασιοδοξία: «Ξέρετε, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε αυτές τις εκλογές. Απλώς θα νικήσουμε τον Donald Trump όπως κάναμε το 2020».
Στις 27 Ιουνίου, ο Biden και ο μεγάλος πολιτικός του αντίπαλος, ο Ρεπουμπλικανός Donald Trump, συμμετείχαν στο προεδρικό, τηλεοπτικό debate στην Ατλάντα της Τζόρτζια.
Το CNN δεν τους επέτρεψε να πάρουν μαζί τους τα χαρτιά με τις σημειώσεις τους.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN express, τα δύο τρίτα των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τις συζητήσεις απένειμαν τη νίκη στον Trump.
Έτσι, το debate πέρασε στην ιστορία ως μια ιστορική πανωλεθρία για τους Δημοκρατικούς και ενδέχεται να τους στοιχίσει ακόμα και το ... εισιτήριο για τον Λευκό Οίκο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης