Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη λύση προτάθηκε στο επιτελείο Biden για να καλύψει την ανικανότητα του – Τη χρήση… Τεχνητής Νοημοσύνης

Απίστευτη λύση προτάθηκε στο επιτελείο Biden για να καλύψει την ανικανότητα του – Τη χρήση… Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Huffington Post υπενθυμίζει, δε, ότι «πόσες φορές έχουμε ακούσει ψηφοφόρους και ειδικούς να συμφωνούν ότι «ο Biden θα ήταν ο τέλειος υποψήφιος αν ήταν απλώς 10 χρόνια νεότερος;»
Μια παράξενη λύση βρήκε η Huffington Post και πρότεινε στο επιτελείο του Joe Biden, προκειμένου να καλύψει την ανικανότητα του.
Ζήτησε κυριολεκτικά η εκστρατεία του Biden να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει «ψεύτικα» βίντεο που να τον δείχνουν να ακούγεται φυσιολογικός σε μια προσπάθεια να σώσει την υποψηφιότητά του.
Το άρθρο, με τίτλο «Ήρθε η ώρα για την εκστρατεία του Biden να αγκαλιάσει την τεχνητή νοημοσύνη» αναφέρει ότι «μετά τη θλιβερή απόδοση του προέδρου στο debate, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η τεχνητή νοημοσύνη για να καλύψει ότι δεν μπορεί να περπατάει τόσο εύκολα ή να μιλάει τόσο ομαλά».
«Δεδομένης της ανησυχητικής απόδοσης του προέδρου την περασμένη εβδομάδα, είναι καιρός η εκστρατεία του Biden να εξετάσει τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να φτάσει αποτελεσματικά στο ψηφοφόρο», συνεχίζει.
Ουσιαστικά η Huffington Post προτείνει στην ομάδα του Biden να κάνει ψεύτικα βίντεο όπου ο Biden μιλάει τέλεια και φαίνεται περισσότερο υγιής, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί καν να σχηματίσει συνεκτικές σκέψεις.
«Η τεχνητή νοημοσύνη θα ήταν ένας οικονομικά αποδοτικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μεταδώσει το μήνυμά του προσωπικά και απευθείας στους ψηφοφόρους», συνεχίζει η Huffington Post.
Υπενθυμίζει, δε, ότι «πόσες φορές έχουμε ακούσει ψηφοφόρους και ειδικούς να συμφωνούν ότι «ο Biden θα ήταν ο τέλειος υποψήφιος αν ήταν απλώς 10 χρόνια νεότερος;
«Με τη σύγχρονη τεχνολογία, αυτό ακριβώς είναι δυνατό», αναφέρει η Huffington Post.
1_739.JPG

Κορυφαίοι δωρητές απειλούν ... τον Biden

Αν και ο Joe Biden διαμηνύει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την κούρσα για τη διεκδίκηση του προεδρικού αξιώματος των ΗΠΑ, πολλοί κορυφαίοι Δημοκρατικοί δωρητές τον… εγκαταλείπουν και ήδη προκρίνουν τους υποψηφίους που θα ήθελαν να δουν να τον διαδέχονται.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, οι χορηγοί θα ήθελαν να δουν τον κυβερνήτη του Μίσιγκαν, Gretchen Whitmer και της Καλιφόρνια, Gavin Newsom να είναι οι πιθανοί υποψήφιοι που θα αντικαταστήσουν τον Biden σε περίπτωση που αυτός αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ.
«Η υποψηφιότητα του Biden είναι καταδικασμένη» υπογράμμισε ένας Δημοκρατικός χορηγός που είναι πολύ κοντά στον Joe Biden.
«Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Joe.
Είναι ένας πραγματικά αξιοθαύμαστος κρατικός λειτουργός αλλά είναι καταδικασμένος να αποτύχει…
Πρέπει να αρχίσουμε να εστιάζουμε όλη μας την προσοχή σε αυτό που θα ακολουθήσει» φέρεται να υποστηρίζει ο Δημοκρατικός χορηγός.

Μεγαλύτερη η στήριξη στον Whitmer

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η περίπτωση του κυβερνήτη του Μίσιγκαν φέρεται να συγκεντρώνει την εύνοια των περισσότερων.
«Η υποψηφιότητα του Whitmer φαίνεται να έχει μεγαλύτερη υποστήριξη ανάμεσα στους χορηγούς, με αρκετούς ανθρώπους να λένε ότι θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τον Trump σε πολιτείες όπως το Μίσιγκαν» αναφέρουν οι Financial Times, οι οποίοι επισημαίνουν ότι ορισμένοι χορηγοί είναι είναι απρόθυμοι να υποστηρίξουν το Δημοκρατικό Κόμμα έως ότου ο Biden αποσυρθεί από την κούρσα.

Η απειλή της Disney

«Η Abigale Disney, κληρονόμος του γίγαντα των μέσων ενημέρωσης, είπε ότι θα σταματήσει να κάνει συνεισφορές στο Δημοκρατικό Κόμμα έως ότου παραιτηθεί ο Biden», υποστηρίζει το δημοσίευμα.
Πράγματι σε δηλώσεις της στο CNBC η Abigale Disney, ανιψιά του Walt Disney, ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας (The Walt Disney Company) δήλωσε την Πέμπτη 4/7 ότι αναστέλλει τις δωρεές της προς το Δημοκρατικό Κόμμα έως ότου ο 81χρονος Joe Biden αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.
«Είναι ρεαλισμός, όχι ασέβεια.
Ο Biden είναι καλός άνθρωπος και υπηρέτησε τη χώρα του με αξιοθαύμαστο τρόπο, αλλά το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο» τόνισε, προεξοφλώντας πως «εάν ο Biden δεν αποσυρθεί, οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν».
«Είμαι απολύτως βέβαιη γι’ αυτό.
Οι συνέπειες αυτής της ήττας θα είναι πραγματικά τρομερές» υποστήριξε η Abigale Disney.

Ari Emanuel (CEO William Morris Endeavor): Ίσως ο μόνος τρόπος είναι να στερέψουν τα χρήματα

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των Δημοκρατικών χορηγών απέναντι στον Joe Biden είναι οι δηλώσεις του Ari Emanuel, CEO της William Morris Endeavor, πρακτορείου ψυχαγωγίας και ΜΜΕ.
«Η ψυχή για μια εκστρατεία είναι τα χρήματα και ίσως ο μόνος τρόπος για να επιταχυνθεί η έξοδος του Biden είναι αν τα χρήματα αρχίσουν να στερεύουν» τόνισε ο Emanuel.
Πάντως, αν και οι χορηγοί στηρίζουν τους Whitmer και Newsom, και οι δύο αυτοί κυβερνήτες εξέφρασαν πρόσφατα τη στήριξη τους στον Joe Biden.

Μήνυμα Biden: Δεν πάω πουθενά

«Δεν πάω πουθενά» δήλωσε ο πρόεδρος Joe Biden σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου (Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ), απογοητεύοντας τους επικριτές του στους κόλπους των Δημοκρατικών που έθεσαν ζήτημα απόσυρσης της υποψηφιότητάς του εξαιτίας της ανησυχητικής εικόνας του στην πρόσφατη τηλεμαχία με τον Donald Trump.
Η απογοητευτική επίδοση του 81χρονου Δημοκρατικού στο debate με τον 78χρονο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του στις 27 Ιουνίου είχε ως αποτέλεσμα να μπαίνει στο μικροσκόπιο κάθε δημόσια εμφάνιση του Joe Biden.
Στην εκδήλωση της 4ης Ιουλίου, στον κήπο του Λευκού Οίκου, ο Biden εμφανίστηκε με κοστούμι χωρίς γραβάτα και έβγαλε φωτογραφίες με καλεσμένους.
«Συνέχισε τον αγώνα», τον παρότρυνε ένας από τους προσκεκλημένους.
«Με έχεις καταλάβει, φίλε.
Δεν πάω πουθενά», απάντησε ο Biden.
Σε κάθε περίπτωση με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη που θα παραχωρήσει σήμερα ο πρόεδρος Biden στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News και θα μεταδοθεί στις 20.00 το βράδυ (τοπική ώρα, 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης