Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kiyosaki: O Biden είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην Ιστορία – Σε γκρεμό η παγκόσμια οικονομία, σύντομα θα δούμε το πρόσωπο του Κακού

Kiyosaki: O Biden είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην Ιστορία – Σε γκρεμό η παγκόσμια οικονομία, σύντομα θα δούμε το πρόσωπο του Κακού
Κόλαφος ο οικονομολόγος...
Μύδρους κατά του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden και της κυβέρνησής τους –ουχί αδίκως– εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο γνωστός οικονομολόγος και συγγραφέας Robert Kiyosaki.
Όπως είπε σε tweet του, o «κοιμισμένος Joe», αναμφισβήτητα, είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην Ιστορία.
«Η περίοδος διακυβέρνησής τους έχει κάνει τεράστια ζημιά τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
Δίχασε και δεν ένωσε τις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα με τις πολιτικές του προκάλεσε τεράστια πληθωριστικά κύματα.
Εκτός των άλλων, γκρέμισε το τείχος που είχε οικοδομήσει ο πρώην πρόεδρος Trump, με αποτέλεσμα τεράστιες παράνομες μεταναστευτικές ροές να πλημμυρίσουν τις ΗΠΑ.
Τελευταίο χτύπημα; Τώρα διχάζει το ίδιο του το κόμμα, τους Δημοκρατικούς, το οποίο όμως θεωρώ πως είναι κάτι καλό» γράφει ο γκουρού του personal finance.
Να σημειωθεί πως ο διάσημος συγγραφέας έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως για επικείμενη οικονομική ύφεση, χαρακτηρίζοντάς την ως το «χέρι του κακού» (bad hand)...
Προσφάτως, σε post του στο X, τόνισε τη σοβαρότητα της κατάστασης, δηλώνοντας ότι η επικείμενη ύφεση θα επηρεάσει εκατομμύρια.
Ενόψει μάλιστα της προβλεπόμενης οικονομικής ύφεσης, ο συγγραφέας τόνισε αρκετούς δείκτες διατήρησης του πλούτου.
Για παράδειγμα, επεσήμανε την άνοδο της τιμής του Bitcoin (BTC) ως σήμα σημαντικών κινήσεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Όπως πρότεινε, οι θεσμικοί επενδυτές στρέφονται όλο και περισσότερο στο κρυπτονόμισμα ως στρατηγική αντιστάθμισης έναντι της παραδοσιακής αστάθειας της αγοράς.
«Έρχεται το χέρι του Κακού: Στο προηγούμενο tweet μου δήλωσα ότι η επιτυχία έρχεται σε αυτούς που ξέρουν πώς να ευδοκιμούν όταν το χέρι του Κακού είναι αδρανές.
Ωστόσο τώρα πια είναι ενεργό. Εκατομμύρια θα χάσουν.
Σας παρακαλώ, μην είστε ένας από τους χαμένους.
Η τιμή του Bitcoin αυξάνεται καθώς η Wall Street φορτώνει με Bitcoin.
Αυτή είναι η ώρα σας να μετατρέψετε ένα κακό χέρι σε ένα υπέροχο χέρι», είπε.
Kατάρρευση σε ακίνητα, μετοχές, ομόλογα

Σύμφωνα με τον Kiyosaki, οι Ηνωμένες Πολιτείες, όντας το μεγαλύτερο κράτος «μπαταχτσής» στην Ιστορία θα δουν, εκ των πραγμάτων, την εμπιστοσύνη των άλλων κρατών στο νόμισμά τους, του δολάριο, να γκρεμίζεται… - και η ιστορία πρόκειται να επαναληφθεί.
Μετά το κραχ θα ξεκινήσει η μακροπρόθεσμη ανοδική αγορά για χρυσό, ασήμι και Bitcoin και οι τιμές θα ανέβουν και πάλι σε νέα ιστορικά υψηλά.
Ο χρυσός θα μπορούσε ενδεχομένως να φτάσει τα 15.000 δολάρια ανά ουγγιά, το ασήμι θα μπορούσε να φτάσει τα 110 δολάρια ανά ουγγιά και το Bitcoin θα μπορούσε εύκολα να φτάσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης