Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη CNN: Η αστυνομία είχε σοβαρές ενδείξεις για την επίθεση κατά Trump, αλλά το FBI τις αγνόησε επιδεικτικά

Αποκάλυψη CNN: Η αστυνομία είχε σοβαρές ενδείξεις για την επίθεση κατά Trump, αλλά το FBI τις αγνόησε επιδεικτικά
Οι πληροφορίες έφτασαν στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά δεν θεώρησαν απαραίτητο να δώσουν σημασία στον παράξενο άνδρα
Όπως αποδείχθηκε, ο δράστης που επιχείρησε να σκοτώσει τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump στις 13 Ιουλίου 2024 στην Πενσυλβάνια φαινόταν ... περίεργος και είχε κινήσει υποψίες στην αστυνομία ακόμη και πριν από το συμβάν.
Συμπεριφερόταν πολύ περίεργα κοντά στους ανιχνευτές μετάλλων, ήταν νευρικός και ταραγμένος αλλά η αμερικανική αστυνομία δεν έλαβε κανένα προληπτικό μέτρο, αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
«Ο δράστης που πυροβόλησε τον Trump στη συγκέντρωση το Σάββατο εντοπίστηκε έξω από την προεκλογική εκδήλωση από τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, οι οποίοι βρήκαν τη συμπεριφορά του στον ανιχνευτή μετάλλων ύποπτη», τόνισε το σχετικό ρεπορτάζ.
Φέρεται ότι οι αστυνομικοί απλώς κατήγγειλαν τον ύποπτο άνδρα στους ανωτέρους τους, αλλά δεν έγινε καμία περαιτέρω ενέργεια.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, οι πληροφορίες έφτασαν στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά δεν θεώρησαν απαραίτητο να δώσουν σημασία στον παράξενο άνδρα.
Επίσης, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αστυνομικοί και δημοσιογράφοι έλαβαν μηνύματα από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν έναν ένοπλο άνδρα να σκαρφαλώνει στην ταράτσα.
Επισημάινεται ότι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ήδη οργιάζουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, γύρω από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης