Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρ. CIA): Είναι ξεκάθαρο ποιους συμφέρει η δολοφονία του Trump - Ο δράστης δεν ενεργούσε μόνος του...

Larry Johnson (πρ. CIA): Είναι ξεκάθαρο ποιους συμφέρει η δολοφονία του Trump - Ο δράστης δεν ενεργούσε μόνος του...
«Δεν ήταν μόνος του ο δράστης, υπήρχε δίκτυο», υποστηρίζει ο βετεράνος αξιωματικός της CIA
Στις 13 Ιουλίου, ο Donald Trump βρέθηκε μερικά εκατοστά μακριά από τον θάνατο όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον του κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής εκδήλωσης στο Butler της Pennsylvania.
Ένας άνθρωπος, που παρευρέθη στην ομιλία του πρώην προέδρου σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ο ίδιος ο Trump τραυματίστηκε ελαφρά στο αυτί.
Η πρόσφατη απόπειρα κατά της ζωής του υποψήφιου προέδρου των Ρεπουμπλικανών, μεταξύ άλλων, ουσιαστικά «κατέστρεψε την ικανότητα των Δημοκρατικών να δαιμονοποιούν τον Donald Trump», επισημαίνει ο βετεράνος αξιωματικός πληροφοριών της CIA και αξιωματούχος του State Department Larry Johnson.
Καθώς οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ αποπειράθηκαν με συνέπεια να χαρακτηρίσουν τον Trump ως «υπαρξιακή απειλή… η ίδια η γλώσσα τους ενθάρρυνε τη βία, ενθάρρυνε τη δολοφονία του Trump».
«Τώρα δεν μπορούν να το κάνουν αυτό χωρίς να κατηγορηθούν για υποκίνηση βίας. Και, λοιπόν, τώρα πρέπει να διαφωνούν για απλά ζητήματα. Και όταν υποτίθεται ότι θα διαφωνήσουν για θέματα, αυτό σημαίνει ότι θα αποτύχουν», υποστήριξε ο Johnson.

«Δεν δρούσε μόνος του ο δράστης, υπήρχε δίκτυο»

Επί του παρόντος, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Trump μπορούν να κάνουν ελάχιστα για να περιορίσουν την έκρηξη της δημοτικότητάς του στον απόηχο της απόπειρας δολοφονίας, εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι «δεν μπορούν να αμφισβητήσουν τα γεγονότα που προκύπτουν από την απτή πραγματικότητα», σημειώνει ο πρώην αξιωματικός της CIA.
«Ποια είναι τα θέματα; ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ; Λοιπόν, οι Δημοκρατικοί το επέτρεψαν. Πληθωρισμός; Λοιπόν, η οικονομία εξακολουθεί να μαστίζεται από τον πληθωρισμό, αλλά οι άνθρωποι το αισθάνονται αυτό στο μπακάλικο και στην αντλία βενζίνης», εξηγεί ο Johnson.
«Έτσι, οι προσπάθειές τους να προσπαθήσουν να στραφούν σε ζητήματα, θα είναι δύσκολο για αυτούς, επειδή έχουν συνηθίσει τόσο πολύ να περιγράφουν τον Trump ως, ξέρετε, την προσωποποίηση του Σατανά».
Ενώ το FBI έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης, ο Thomas Matthew Crooks, ενεργούσε μόνος, ο Johnson υποστηρίζει ότι είναι «πολύ πιθανό» ο ένοπλος να «είχε πρόσθετη υποστήριξη».
«Δεν ξέρω ποιό είναι το πιθανό δίκτυο, δεν ξέρω με ποιους οργανισμούς είναι συνδεδεμένος, αλλά δεν το έκανε μόνος του», καταλήγει με νόημα ο Johnson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης