Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος με Kennedy: Δημοσίευσε ιδιωτικό βίντεο με τον Trump - Περιέγραφε την απόπειρά δολοφονίας του ο πρώην πρόεδρος (vid)

Σάλος με Kennedy: Δημοσίευσε ιδιωτικό βίντεο με τον Trump - Περιέγραφε την απόπειρά δολοφονίας του ο πρώην πρόεδρος (vid)
«Είμαι απογοητευμένος που αυτό δημοσιεύτηκε. Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο» η απολογία του Kennedy προς τον Trump
Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Robert Kennedy Jr απολογήθηκε δημόσια για τη δημοσίευση πλάνων από μια ιδιωτική του συνομιλία του με τον ανθυποψήφιο του Donald Trump, την οποία αποδίδει σε λάθος συνεργάτη του.
Στο βίντεο, ο Donald Trump φαίνεται να περιγράφει ότι ένιωσε τη σφαίρα να «τρυπάει» στο αυτί του, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει ότι μίλησε για την απόπειρα δολοφονίας του και με τον Joe Biden.
«Μόλις γύρισα το κεφάλι μου για να δείξω ένα γράφημα και κάτι με τρύπησε, ήταν σαν το μεγαλύτερο κουνούπι του κόσμου», ακούγεται να λέει στον Kennedy o Trump.
«Και ήταν, ήταν μια σφαίρα στον άερα, ξέρετε… Αυτό ήταν ένα μεγάλο όπλο. Αυτά είναι πολύ σκληρά όπλα».
Ακολούθως, ο Kennedy Jr ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση του αποκαλυπτικού βίντεο.
«Όταν ο Πρόεδρος Trump με τηλεφώνησε, μαγνητοσκοπούσα με έναν εσωτερικό βιντεολήπτη. Έπρεπε να είχα δώσει εντολή στον βιντελήπτη να σταματήσει αμέσως την εγγραφή. Είμαι απογοητευμένος που αυτό δημοσιεύτηκε. Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο», κατέληξε στη δημόσια απολογία του προς τον Trump.

Το βίντεο που διέρρευσε ο Robert Kennedy


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης