Τελευταία Νέα
Διεθνή

Time: Φόβος και τρόμος των Ουκρανών ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Vance - Τι φοβάται ο Zelensky

Time: Φόβος και τρόμος των Ουκρανών ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Vance - Τι φοβάται ο Zelensky
Οι δηλώσεις του Vance περί εκεχειρίας τρομάζουν την ουκρανική διπλωματία
Οι ουκρανικές αρχές τρέμουν την μεταστροφή της αμερικανικής εξωτερικής που ενδέχεται να προκύψει εξαιτίας του ορισμού του J.D. Vance ως αντιπρόεδρου του Donald Trump, αποκαλύπτει το περιοδικό Time.
Ειδικότερα, στο άρθρο σημειώνεται ότι τώρα οι Ουκρανοί αξιωματούχοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δηλώσεις και τις ενέργειές τους.
Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένα κομβικά στελέχη στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής του Κιέβου είναι επίσης αρνητικά διακείμενοι προς τον διορισμό του Vance, καθώς έχει κάνει επανειλημμένα δηλώσεις για διαφθορά της ουκρανικής κυβέρνησης και των αξιωματούχων της.
Ο Αμερικανός πολιτικός έχει μιλήσει επίσης αρνητικά για τον επικεφαλής της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και τις ενέργειες των συνεργατών του.
Είναι γνωστό ότι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υποστηρίζει την επιβολή εκεχειρίας στην Ουκρανία και τη διατήρηση των συνόρων της χώρας στην υφιστάμενη επικράτεια.
Παράλληλα, ο Vance απορρίπτει το ενδεχόμενο σημαντικής προόδου για τα ουκρανικά στρατεύματα στο πολεμικό μέτωπο με τη Ρωσία.
Υπενθυμίζεται, ότι ως Γερουσιαστής του Ohio, ο Vance πρωτοστάτησε στο μπλοκάρισμα του νομοσχεδίου για πρόσθετη αμερικανική βοήθεια στο Κίεβο.

τιμε_ερτυ.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης