Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αιχμηρή η Zakharova: Στη λογική του State Department η επίθεση κατά του Trump είναι μια δημοκρατική πράξη

Αιχμηρή η Zakharova: Στη λογική του State Department η επίθεση κατά του Trump είναι μια δημοκρατική πράξη
«Αυτό που κάποιοι αντιλαμβάνονται ως απειλή είναι η δημοκρατία;» διερωτήθηκε με νόημα η εκπρόσωπος της Μόσχας
Τα συμπεράσματα του εκπροσώπου του State Department Matthew Miller σχετικά με τη Ρωσία υπονοούν ότι η απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump είναι πράξη δημοκρατίας, επισημαίνει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
H Ρωσίδα διπλωμάτισσα, από το κανάλι της στο Telegram, επέστησε την προσοχή στην αντίδραση του Miller ως προς την τοποθέτηση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Sergey Lavrov κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ειδικότερα, όπως είπε νωρίτερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του State Department, «κανείς δεν απειλεί» τη Ρωσία και αυτό που η Μόσχα αντιλαμβάνεται ως απειλή, σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι η δημοκρατία».
«Αποδεικνύεται ότι μπορούμε επίσης να πούμε το ίδιο για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump: αυτό που κάποιοι αντιλαμβάνονται ως απειλή είναι η δημοκρατία;» διερωτήθηκε με νόημα η εκπρόσωπος της Μόσχας.
Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως, ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Sergey Lavrov διεμήνυσε ότι για να τερματιστεί η σύγκρουση στην Ουκρανία, είναι σημαντικό να εξαλειφθούν οι βαθύτερες αιτίες της, συμπεριλαμβανομένων των απειλών για τη Ρωσία που προέρχονται από δυτικές χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης