Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexey Polishchuk (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Οι ΗΠΑ εξουσιοδότησαν τον Zelensky να πραγματοποιήσει νέα πλήγματα στη Ρωσία

Alexey Polishchuk (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Οι ΗΠΑ εξουσιοδότησαν τον Zelensky να πραγματοποιήσει νέα πλήγματα στη Ρωσία
Λίγα μέλη της πολιτικής ελίτ των ΗΠΑ αντιλαμβάνονται τους κινδύνους αυτού του είδους αυταπάτης, που βασίζεται στην αλαζονεία και την υποτίμηση του εχθρού
Οι ΗΠΑ εξουσιοδότησαν τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky να πραγματοποιήσει νέα πλήγματα στο έδαφος της Ρωσίας, δήλωσε ο Alexey Polishchuk, διευθυντής του δεύτερου τμήματος CIS του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Η Ουάσιγκτον συνεχίζει να κλιμακώνει σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα δικά της εγκλήματα και να δικαιολογήσει τις ενέργειες της κυβέρνησης της Ουκρανίας.
Επιπλέον, ο Zelensky εξουσιοδοτήθηκε να χρησιμοποιεί αμερικανικά όπλα για νέα πλήγματα που στοχεύουν το έδαφος της Ρωσίας» τόνισε ο Alexey Polishchuk.
Σύμφωνα με τον Alexey Polishchuk, οι Ηνωμένες Πολιτείες «συνεχίζουν να αγαπούν την ψευδαίσθηση της υπεροχής τους», προσδοκώντας να «προκαλέσουν μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία» και στη συνέχεια «να παραμείνουν, μακριά από το κακό».
«Λίγα μέλη της πολιτικής ελίτ των ΗΠΑ αντιλαμβάνονται τους κινδύνους αυτού του είδους αυταπάτης, που βασίζεται στην αλαζονεία και την υποτίμηση του εχθρού.
Μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες για τις Ηνωμένες Πολιτείες και ολόκληρο τον κόσμο» τόνισε ο Alexey Polishchuk.
Να σημειωθεί ότι Αμερικανοί ειδικοί βοήθησαν στην πρόσφατη φονική επίθεση με πυραύλους στην πόλη της Σεβαστούπολης της Κριμαίας.
«Ήταν αυτοί που έριξαν πυραύλους σε στόχους, χρησιμοποιώντας ένα drone του Πενταγώνου, που αιωρούνταν στην περιοχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης