Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Η Ρωσία έχει το πιο ισχυρό πυροβολικό και τα περισσότερα οπλικά συστήματα στον κόσμο

Forbes: Η Ρωσία έχει το πιο ισχυρό πυροβολικό και τα περισσότερα οπλικά συστήματα στον κόσμο
Η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια αξιόπιστη αλυσίδα εφοδιασμού και παράγει έως και 250.000 πυρομαχικά το μήνα, αναφέρει το Forbes
Η Ρωσία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συστημάτων πυροβολικού, καθώς και μεγάλες προμήθειες πυρομαχικών, υποστηρίζει το Forbes.
«Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν περισσότερο πυροβολικό από οποιονδήποτε άλλο στρατό στον κόσμο και τρεις φορές περισσότερα συστήματα πυροβολικού από τον αμερικανικό στρατό», αναφέρει το Forbes
Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο Forbes, η Μόσχα χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό αυτοκινούμενων οβίδων της σοβιετικής εποχής, όπως το 2S19 Msta-S, και νεότερων συστημάτων, όπως το 2S33 Msta-SM2.
Επιπλέον, έχει δημιουργήσει μια αξιόπιστη αλυσίδα εφοδιασμού και παράγει έως και 250.000 πυρομαχικά το μήνα, αναφέρει το Forbes.
Νωρίτερα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι μέσα σε μια εβδομάδα, το Ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε τέσσερις ουκρανικούς εκτοξευτές με ραντάρ του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300PS, τρεις εκτοξευτές με ραντάρ του αμερικανικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος HAWK και δύο εκτοξευτές με ραντάρ του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Patriot στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης