Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί σκοτώνουν αμάχους στο ρωσικό Belgorod, νεκρό ένα νεαρό ζευγάρι - Περιορισμοί στις μετακινήσεις

Οι Ουκρανοί σκοτώνουν αμάχους στο ρωσικό Belgorod, νεκρό ένα νεαρό ζευγάρι - Περιορισμοί στις μετακινήσεις
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση ουκρανικού drone στη ρωσική περιοχή του Μπέλγκοροντ, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη

Ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος σκότωσε ένα νεαρό ζευγάρι που ταξίδευε με πολιτικό όχημα έξω από τη ρωσική συνοριακή πόλη Belgorod, στο νότιο τμήμα της χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειακός κυβερνήτης Vyacheslav Gladkov.

Περιορισμοί στις μετακινήσεις

Περιορισμοί στις μετακινήσεις σε ορισμένες κατοικημένες περιοχές της παραμεθόριας περιοχής Μπέλγκοροντ επιβλήθηκαν για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
«Καθώς αυτή (η επιχείρηση για τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας στην περιοχή του Kharkiv δεν έχει ολοκληρωθεί, οι βάρβαρες επιθέσεις του καθεστώτος του Κιέβου κατά των πολιτικών υποδομών [εντός της Ρωσίας] συνεχίζονται», δήλωσε ο Peskov στους δημοσιογράφους.
«Επιβάλλονται νέες πρακτικές προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια του πληθυσμού», σημείωσε.
Οι αναφορές για επιθέσεις με ρουκέτες ή μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον της περιφέρειας Belgorod η οποία συνορεύει με τις ουκρανικές περιφέρειες Sumy, Kharkiv, and Luhansk, έχουν γίνει συχνό φαινόμενο τους τελευταίους μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης