Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vladimir Saldo (Kherson): Είναι ξεκάθαρο κόλπο του Zelensky οι δήθεν ειρηνευτικές συνομιλίες – Τι αποκάλυψαν οι NYT

Vladimir Saldo (Kherson): Είναι ξεκάθαρο κόλπο του Zelensky οι δήθεν ειρηνευτικές συνομιλίες – Τι αποκάλυψαν οι NYT
Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται λίγο χρόνο, χρειάζονται πάγωμα της σύγκρουσης
Η αναφορά των New York Times σχετικά με την επιθυμία της Ουκρανίας να διαπραγματευτεί μια εκεχειρία είναι μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο… ώστε οι ΗΠΑ να επιλύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα, δήλωσε ο Vladimir Saldo κυβερνήτης της περιοχής Kherson.
Νωρίτερα, οι New York Times ανέφεραν ότι οι ουκρανικές αρχές σχεδίαζαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες με τη Ρωσία μέσω ειρηνευτικών συνομιλιών.
Οι New York Times τόνισαν ότι η Ουκρανία καταρτίζει σχέδιο για να σταματήσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με τους New York Times, αυτές οι προθέσεις φαίνονται στις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Zelensky ενώ αναφέρθηκε επίσης ότι Ρώσοι εκπρόσωποι θα πρέπει να είναι στην επερχόμενη δεύτερη σύνοδο κορυφής της Ουκρανίας προκειμένου να επιλυθεί η σύγκρουση.
«Είναι το κατεστημένο των ΗΠΑ που ζητά τέτοιες «συνομιλίες» Ναι.

Ο Zelensky ενεργεί ως φερέφωνο εδώ, αν θέλετε.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται λίγο χρόνο, χρειάζονται πάγωμα της σύγκρουσης.
Χρειάζονται να παλέψουν με τις εσωτερικές τους συγκρούσεις, να κερδίσουν χρόνο και μετά να συνεχίσουν να σφυροκοπούν άλλες χώρες με διπλάσιο μένος για να παρατείνουν την «Pax Americana» («αμερικανική ειρήνη» στα λατινικά, ή την εποχή της σταθερότητας στη Δύση μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου)».
Ο Vladimir Saldo επεσήμανε ότι στην ουκρανική ηγεσία δόθηκαν οδηγίες από τις ΗΠΑ.
«Οι αμερικανικές ελίτ είναι αυτές που κυβερνούν την Ουκρανία τώρα, όχι ο Zelensky ή φυσικά, ο ουκρανικός λαός», πρόσθεσε.
Ο Vladimir Saldo πιστεύει ότι αυτό το άρθρο συνδέεται με την πολιτική κρίση στις ΗΠΑ.
«Έτσι, η διαμάχη στις Ηνωμένες Πολιτείες έφερε την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump και νωρίτερα την εισβολή στο Καπιτώλιο και γενικά την περιθωριοποίηση της πολιτικής», εξήγησε.
«Και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η νίκη.
Είναι απίθανο οι πατεράδες και οι παππούδες μας να αναζητούσαν συνομιλίες με τους Γερμανούς πριν από την επιθετική επιχείρηση του Hitler», τόνισε ο Vladimir Saldo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης