Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση Weber (πρόεδρος ΕΛΚ) - Μπελέρη στο Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου στην Αλβανία

Συνάντηση Weber (πρόεδρος ΕΛΚ) - Μπελέρη στο Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου στην Αλβανία
Η ευρωπαϊκή μας οικογένεια, στάθηκε στο πλευρό μου όλους αυτούς τους μήνες, με σειρά ψηφισμάτων, τόσο σε επίπεδο κόμματος, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρει ο Φ. Μπελέρης
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Manfred Weber, είχε την Πέμπτη 18/7 ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντη Μπελέρης, κατά τη διάρκεια της οποίας, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η υποχώρηση του κράτους Δικαίου στην Αλβανία.
Όπως ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Manfred Weber είχε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια και τη στήριξη του ίδιου και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όλο το προηγούμενο διάστημα.
"Η ευρωπαϊκή μας οικογένεια, στάθηκε στο πλευρό μου όλους αυτούς τους μήνες, με σειρά ψηφισμάτων, τόσο σε επίπεδο κόμματος, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου", αναφέρει ο Φ. Μπελέρης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε στην υποχώρηση του κράτους Δικαίου στην Αλβανία, αλλά και στην ανάγκη διασφάλισης ελεύθερων και δημοκρατικών εκλογών στις 4 Αυγούστου στην Χιμάρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης