Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικό σφυροκόπημα στο Pokrovsk με 27 επιθέσεις σε μία ημέρα – Ζορίζονται οι μονάδες των Ουκρανών για να μην εγκαταλείψουν τις θέσεις τους

Ρωσικό σφυροκόπημα στο Pokrovsk με 27 επιθέσεις σε μία ημέρα – Ζορίζονται οι μονάδες των Ουκρανών για να μην εγκαταλείψουν τις θέσεις τους

Κρατούν την άμυνα στην περιοχή, ενώ η Ρωσία κλιμακώνει

Σχετικά Άρθρα
Τα ουκρανικά στρατεύματα δέχθηκαν 27 ρωσικές επιθέσεις στον τομέα του Pokrovsk στην περιοχή του Ντόνετσκ.
Κανονικό σφυροκόπημα.
Το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο είπε ότι σε αυτόν τον τομέα, οι «εισβολείς» πραγματοποιούσαν επιθέσεις στους οικισμούς Vozdvyzhenka, Novoselivka Persha, Novooleksandrivka, Progress, Umanske και Yasnobrodivka.
«Οι εισβολείς, με την υποστήριξη της αεροπορίας, προσπάθησαν να αναγκάσουν τις μονάδες μας να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους», ανέφερε το Γενικό Επιτελείο.

Ο τομέας του Pokrovsk παραμένει ένας από τους πιο ενεργούς σήμερα

Ο Nazar Voloshyn, εκπρόσωπος της επιχειρησιακής-στρατηγικής ομάδας Khortytsia, πρόσθεσε ότι ο εχθρός μείωσε κάπως την επιθετική του έμφαση και τις δυνατότητές του.
"Αυτός ο τομέας παραμένει ο ίδιος όπως ήταν - ο πιο καυτός, αλλά ο εχθρός μείωσε κάπως την επιθετική του έμφαση και τις δυνατότητές του, καθώς οι Αμυντικές Δυνάμεις τον αναστέλλουν και δίνουν επαρκή απάντηση στον εχθρό", δήλωσε ο Nazar Voloshyn.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, έως και 50 επιθέσεις την ημέρα έχουν καταγραφεί στον τομέα του Pokrovsk τις τελευταίες εβδομάδες.
Την ίδια στιγμή, οι Ρώσοι κατέλαβαν πρόσφατα το χωριό Yevhenivka.
Η 47η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία κρατά την άμυνα στην περιοχή, αλλά όπως αναρωτούνται και οι ίδιοι, για πόσο θα τα καταφέρουν;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης