Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Ισραήλ βομβάρδισε τον προσφυγικό καταυλισμό Nuseirat της Γάζας 63 φορές μέσα σε μια εβδομάδα

Το Ισραήλ βομβάρδισε τον προσφυγικό καταυλισμό Nuseirat της Γάζας 63 φορές μέσα σε μια εβδομάδα

Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα δίχως έλεος

Σχετικά Άρθρα
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε τον προσφυγικό καταυλισμό Nuseirat στην κεντρική Γάζα 63 φορές μέσα σε μια εβδομάδα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 91 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 251, δήλωσαν οι τοπικές αρχές.
«Περισσότερο από το 75% των θυμάτων εισήχθησαν σε νοσοκομεία με εγκαύματα λόγω της χρήσης θερμικών και χημικών όπλων από το Ισραήλ», ανέφερε το κυβερνητικό γραφείο ΜΜΕ της Γάζας σε δήλωση την Κυριακή (21/7/2024).
Ο προσφυγικός καταυλισμός Nuseirat είναι ένας από τους πιο πυκνοκατοικημένους καταυλισμούς στη Γάζα, που φιλοξενεί επί του παρόντος 250.000 κατοίκους και εκτοπισμένους.
Το γραφείο μέσων ενημέρωσης θεώρησε το Ισραήλ και την αμερικανική κυβέρνηση «πλήρη υπεύθυνη για τις συνεχιζόμενες σφαγές κατά των εκτοπισμένων και των αμάχων».
Κάλεσε τη διεθνή κοινότητα, τον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς να «πιέσουν την ισραηλινή κατοχή και την κυβέρνηση των ΗΠΑ να σταματήσουν τη γενοκτονία και να σταματήσουν την αιματοχυσία στη Γάζα».
Τουλάχιστον δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τον συνεχιζόμενο πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα από τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με το γραφείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης