Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τέλος στις υιοθεσίες προς κράτη που επιτρέπουν την αλλαγή φύλου

Ρωσία: Τέλος στις υιοθεσίες προς κράτη που επιτρέπουν την αλλαγή φύλου
Η απαγόρευση θα ισχύει μεταξύ άλλων για πολίτες της Αυστραλίας, της Αργεντινής, του Βελγίου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Δανίας
Ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από τη Ρωσία προς τους πολίτες των χωρών που επιτρέπουν την αλλαγή φύλου θα εξεταστεί από τη Ρωσική Κρατική Δούμα, την κάτω βουλή του κοινοβουλίου, τον Σεπτέμβριο, δήλωσε στο TASS πηγή της Δούμας.
"Ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει την υιοθεσία και την τοποθέτηση παιδιών από τη Ρωσία σε ανάδοχη φροντίδα σε πολίτες χωρών όπου επιτρέπεται η φυλομετάβαση έχει τεθεί σε διαβούλευση για τον Σεπτέμβριο. Έως τις 20 Αυγούστου, έχει σταλεί στις περιοχές", εξήγησε σχετικά η εν λόγω πηγή στο Tass.
Το νομοσχέδιο ξεκίνησε από μια ομάδα βουλευτών με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin νωρίτερα τον Ιούλιο.
Η απαγόρευση θα ισχύει για πολίτες της Αυστραλίας, της Αργεντινής, του Βελγίου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Δανίας, της Ισλανδίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Καναδά, της Νορβηγίας, της Φινλανδίας, της Ελβετίας και της Εσθονίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης