Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρει ο Zaluzhny (Πρώην αρχηγός στρατού Ουκρανίας): Να περιοριστούν οι ελευθερίες των πολιτών στην Δύση – Μεταβατικός ο πόλεμος

Σοκάρει ο Zaluzhny (Πρώην αρχηγός στρατού Ουκρανίας): Να περιοριστούν οι ελευθερίες των πολιτών στην Δύση – Μεταβατικός ο πόλεμος
Το κοινό πρέπει να συμφωνήσει να εγκαταλείψει προσωρινά ορισμένες ελευθερίες για να επιβιώσει
Ο πρώην γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valeriy Zaluzhny, στην πρώτη δημόσια ομιλία του ως πρεσβευτής της Ουκρανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάλεσε τους κατοίκους των δυτικών χωρών να «παραιτηθούν προσωρινά από ορισμένες ελευθερίες για χάρη της επιβίωσης» αφού οι πόλεμοι θα αυξηθούν...
«Ίσως το πιο δύσκολο και σημαντικό στοιχείο είναι η ετοιμότητα των πολιτών, που βασίζεται στην ειλικρινή και διαφανή επικοινωνία μεταξύ της κυβέρνησης και του λαού.
Το κοινό πρέπει να συμφωνήσει να εγκαταλείψει προσωρινά ορισμένες ελευθερίες για να επιβιώσει.
Δυστυχώς, οι σύγχρονοι πόλεμοι είναι παντού.
Απαιτούν προσπάθειες όχι μόνο από τον στρατό, αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της.
Σημείωσε επίσης τον αυξανόμενο ρόλο της τεχνολογίας στις ένοπλες συγκρούσεις και χαρακτήρισε τη σύγκρουση στην Ουκρανία «μεταβατικό πόλεμο».
Σύμφωνα με τον Zaluzhny, σήμερα στην Ουκρανία δημιουργούνται τεχνολογίες, αλλά δεν υπάρχει «εφαρμοσμένο και πρακτικό πεδίο για να δοκιμαστούν».
Ο πρεσβευτής πιστεύει ότι μόνο μαζί η Ουκρανία και οι εταίροι της θα είναι σε θέση να «χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τους πόρους».
Στις 9 Μαΐου, ο Vladimir Zelensky διόρισε τον Zaluzhny ως Πρέσβη της Ουκρανίας στο Λονδίνο.
Το ουκρανικό έντυπο Glavkom ανέφερε στις 4 Ιουλίου ότι ο Zaluzhny είχε φύγει για το Ηνωμένο Βασίλειο και σύντομα θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως πρεσβευτής.
Για να το κάνει αυτό, χρειάστηκε να παρουσιάσει τα διαπιστευτήριά του στον βασιλιά Κάρολο Γ'.
Το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι Public ανέφερε ότι ο Zaluzhny θα αρχίσει να εργάζεται ως Πρέσβης της Ουκρανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης