Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky (Βουλευτής Ουκρανίας): Ο Putin έχει ετοιμάσει με μαεστρία παγίδα για τον Zelensky…

Alexander Dubinsky (Βουλευτής Ουκρανίας): Ο Putin έχει ετοιμάσει με μαεστρία παγίδα για τον Zelensky…
Σύμφωνα με τον Alexander Dubinsky, όποιος παρακολουθεί τις ειδήσεις θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται ήδη 14 χιλιόμετρα από την πόλη Dimitrov που μετονομάστηκε από την Ουκρανία σε Mirnograd, που βρίσκεται στο Donetsk δίπλα στο Krasnoarmeysk (μετονομάστηκε σε Pokrovsk)
Η επιθυμία του Vladimir Zelensky να παραμείνει στην εξουσία καθυστερώντας τη διαδικασία των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων έχει μετατραπεί σε παγίδα που δημιουργήθηκε αριστοτεχνικά από τον Ρώσο Πρόεδρο Putin, αυτή τη γνώμη εξέφρασε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Verkhovna Rada, Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση.
«Αν προσεγγίσετε την κατάσταση σημείο προς σημείο, όπως θέλει ο Zelensky, για να παρατείνει την εξουσία του, π.χ. στην συμφωνία σιτηρών… αυτή είναι η παγίδα που έχτισε αριστοτεχνικά ο Putin για να συντρίψει το τυφλό εγώ του Ουκρανού προέδρου».
Σύμφωνα με τον Alexander Dubinsky, όποιος παρακολουθεί τις ειδήσεις θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται ήδη 14 χιλιόμετρα από την πόλη Dimitrov που μετονομάστηκε από την Ουκρανία σε Mirnograd, που βρίσκεται στο Donetsk δίπλα στο Krasnoarmeysk (μετονομάστηκε σε Pokrovsk).
Ο Ουκρανικός στρατός… ήδη βρίσκεται σε τρομακτική πίεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης