Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξαλλος ο Musk με Kadyrov: Είστε τόσο καθυστερημένοι που πιστεύετε πως δώρισα ένα Cybertruck σε ρώσο στρατηγό;

Έξαλλος ο Musk με Kadyrov: Είστε τόσο καθυστερημένοι που πιστεύετε πως δώρισα ένα Cybertruck σε ρώσο στρατηγό;
Ο δισεκατομμυριούχος, συγκεκριμένα, απάντησε σε σωρεία σχολείων στο Χ τα οποία τον κατηγορούσαν πως ο ίδιος δώρισε το όχημα στον στρατηγό

Ο μεγιστάνας της Tesla, Elon Musk έδωσε τη δική του απάντηση μετά το σόου του Τσετσένου ηγέτη, Kadyrov με το όχημα της Tesla, Cybertruck, το οποίο εξόπλισε με ένα πολυβόλο.
Ο δισεκατομμυριούχος, συγκεκριμένα, απάντησε σε σωρεία σχολείων στο Χ τα οποία τον κατηγορούσαν πως ο ίδιος δώρισε το όχημα στον στρατηγό.
Η απάντησή του ήταν κάθετη: «Είστε τόσο καθυστερημένοι που πιστεύετε πως δώρισα ένα Cybertruck σε έναν Ρώσο στρατηγό;».

Το σχόλιο του Elon Musk έρχεται ως απάντηση στον Αμερικανό συγγραφέα, καθηγητή, δικηγόρο και συγγραφέα, Seth Ambrason, ο οποίος νωρίτερα είχε αναρωτηθεί πώς ο Έλον Μασκ διαθέτει οχήματα έτοιμα για στρατιωτική χρήση σε εγκεκριμένους εχθρούς της Αμερικής.
«Γιατί αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη ιστορία στην Αμερική σήμερα; Γιατί το West Point χαϊδεύει έναν άνθρωπο που εργάζεται ανοιχτά εναντίον των ΗΠΑ;», έγραψε ο Άμπραμσον.
«Αυτό είναι ακόμα ένα παράδειγμα του πόσο ψεύδονται τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Elon Musk.
670338.webp

Σημειώνεται πως ο Άμπραμσον είχε κοινοποιήσει την είδηση από τον Anton Gerashchenko, σύμβουλο του Ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών ο οποίος αρχικά είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο Έλον Μασκ έδωσε το όχημα στον ΚαντίροφΌλα ξεκίνησαν όταν το Σάββατο, ο Καντίροφ ανάρτησε ένα βίντεο στο Telegram, όπου φαίνεται να οδηγεί το όχημα της Tesla, το οποίο φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με πυργίσκο όπλου, και ευχαρίστησε τον Μασκ.
«Έλον, ευχαριστώ! Έλα στο Γκρόζνι, θα σε υποδεχτώ ως τον πιο αγαπητό μου καλεσμένο!» δήλωσε ο Kadyrov.
 Πρόσθεσε ότι θα στείλει το Cybertruck στο πεδίο μάχης στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης