Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταπέλτης Putin: Οι Ουκρανοί εγκληματίες του Kursk θα τιμωρηθούν σκληρά - Η Ρωσία εξοντώνει τους τρομοκράτες

Καταπέλτης Putin: Οι Ουκρανοί εγκληματίες του Kursk θα τιμωρηθούν σκληρά - Η Ρωσία εξοντώνει τους τρομοκράτες
Ο ηγέτης του Κρεμλίνου παρομοίασε τα εγκλήματα των «Ουκρανών νεοναζί», όπως είπε χαρακτηριστικά, με την τρομοκρατική επίθεση στο Beslan το 2004
O Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υποσχέθηκε σκληρή τιμωρία στο καθεστώς του Κιέβου για τα εγκλήματα στο Donbass, τη Novorossiya και το Kursk Oblast, τα οποία, όπως είπε θα απαντηθούν αναλόγως, όπως συμβαίνει με κάθε τρομοκρατική ενέργεια που δέχεται η Ρωσία.
Διαβεβαίωσε ότι σίγουρα θα τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται σε εγκλήματα στις περιφέρειες, που εσχάτως δέχονται ουκρανικές επιθέσεις.
Ο ηγέτης του Κρεμλίνου παρομοίασε τα εγκλήματα αυτών που αποκάλεσε ως «Ουκρανούς νεοναζί» με την τρομοκρατική επίθεση στο Beslan το 2004, καθώς παρευρέθηκε στην επέτειο μνήμης για την εν λόγω επίθεση. 
Επισημαίνεται ότι η Σφαγή στο Μπεσλάν, γνωστή και ως Ομηρία σχολείου στο Μπεσλάν (1 - 3 Σεπτεμβρίου 2004) ήταν τρομοκρατική ενέργεια Τσετσένων ισλαμιστών, που περιλάμβανε την κατάληψη ενός δημοτικού σχολείου της πόλης Μπεσλάν στη Βόρεια Οσσετία, την τριήμερη ομηρία 1.100 περίπου ατόμων (συμπεριλαμβανομένων 777 μαθητών) και τον θάνατο 333 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν 186 παιδιά και 31 τρομοκράτες.

«Οι νεοναζί θα έχουν τη μοίρα των τρομοκρατών»

Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, η Ρωσία έχει επανειλημμένα αντιμετωπίσει διάφορες φρικαλεότητες από ριζοσπαστικές ομάδες.
Ένα παράδειγμα αυτού είναι τα γεγονότα στον Καύκασο.
Οι τρομοκράτες που κάποτε αναπτύχθηκαν εκεί τελικά ηττήθηκαν.
Και η ίδια μοίρα περιμένει και τους νεοναζί.
Συγκεκριμένα, όσοι διαπράττουν εγκλήματα στο Donbass και στην Περιφέρεια του Kursk.

«Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας»

wr-960.webp

Σήμερα, 20 Αυγούστου 2024, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έφτασε στο Beslan, όπου έδωσε ομιλία για τα τρέχοντα γεγονότα στη χώρα και τον κόσμο.
Δήλωσε ότι οι εχθροί και οι αντίπαλοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν μπορούν να ηρεμήσουν και τροφοδοτούν ενεργά τη σύγκρουση, προσπαθώντας να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα εκ των έσω και να πετύχουν τους δικούς τους ιδιοτελείς στόχους.
«Όσον αφορά αυτούς τους αντιπάλους και τους εχθρούς που ανέφερα, συνεχίζουν αυτόν τον πόλεμο σε μια προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας. Αυτό είναι προφανές», εξήγησε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», πρόσθεσε, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τις μητέρες του Μπεσλάν.

«Οι τρομοκράτες δέχθηκαν εξωτερική βοήθεια»

Στην τρομερή τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στο Beslan το 2004, οι μαχητές έλαβαν βοήθεια από το εξωτερικό συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, ενθυμούμενος τα τραγικά γεγονότα που σημειώθηκαν στην περιοχή του Καυκάσου.
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από το εξωτερικό προσπάθησαν όχι μόνο να δικαιολογήσουν αυτό το τρομερό έγκλημα, αλλά και παρείχαν στους τρομοκράτες κάθε είδους βοήθεια: ηθική, πολιτική, πληροφοριακή και οικονομική», είπε ο Putin.
Επιπλέον, οι τρομοκράτες που πήραν ομήρους παιδιά που έρχονταν στο σχολείο για την εορτή της 1ης Σεπτεμβρίου δικάστηκαν με κάθε τρόπο στο εξωτερικό για να δικαιολογηθούν.
Ας θυμηθούμε ότι πριν από σχεδόν 20 χρόνια, 334 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα χέρια δολοφόνων, 266 από τους οποίους θάφτηκαν στο έδαφος του μνημείου στο σχολείο του Beslan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης