Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θάνατος 6 ομήρων σε τούνελ στη Ράφα - Οργή και προειδοποίηση Netanyahu - Ευθύνες στο Ισραήλ από Hamas

Θάνατος 6 ομήρων σε τούνελ στη Ράφα - Οργή και προειδοποίηση Netanyahu - Ευθύνες στο Ισραήλ από Hamas
Ο Netanyahu  κατηγόρησε τη Hamas ότι τους σκότωσε εν ψυχρώ
Σχετικά Άρθρα
«Όποιος δολοφονεί ομήρους δεν θέλει συμφωνία», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Β. Netanyahu, μετά την ανακοίνωση του στρατού της χώρας ότι ανέσυρε τα πτώματα έξι ομήρων της Hamas από τούνελ στη Ράφα, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 23χρονος Ισραηλινοαμερικανός πολίτης.
Ο Netanyahu αφού εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο 6 ομήρων, κατηγόρησε τη Hamas ότι τους σκότωσε εν ψυχρώ και ξεκαθάρισε ότι το Ισραήλ θα τη θεωρήσει υπεύθυνη γι΄ αυτή την εξέλιξη.

Η Hamas ρίχνει ευθύνες στο Ισραήλ

Στο μεταξύ, την ευθύνη για τους θανάτους των 6 ομήρων έριξε στο Ισραήλ υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Hamas, ο İzzet El Reşik.
Ο ίδιος δήλωσε ότι το Ισραήλ με την άρνησή του να υπογράψει μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, ευθύνεται για τους θανάτους Ισραηλινών ομήρων.

Οι σοροί 6 ομήρων

Tα πτώματα έξι ομήρων της Hamas από τούνελ στη Ράφα, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 23χρονος Ισραηλινοαμερικανός πολίτης, ανακοίνωσε πως ανέσυρε ο Ισραλινός στρατός και επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος.
Πρόκειται για τους: Carmel Gat, Eden Yerushalmi, Hersh Goldberg-Polin, Alexander Lobanov, Almog Sarusi και Ori Danino που απήχθησαν στις 7 Οκτωβρίου από το μουσικό φεστιβάλ Nova κοντά στο Kibbutz Re'im από μαχητές της Hamas, ενώ ο πρωτος απήχθη από το Be'eri.
exi_1.JPG
Σύμφωνα με τον Ισραηλινό Στρατό, δολοφονήθηκαν από τη Hamas περίπου ένα με δύο 24ωρα πριν τους βρουν τα στρατεύματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης