Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Washington Post: Ο Zelensky ακόμα δεν έχει έχει πείσει τη Δύση για χτυπήματα βαθιά στη Ρωσία

Αποκάλυψη Washington Post: Ο Zelensky ακόμα δεν έχει έχει πείσει τη Δύση για χτυπήματα βαθιά στη Ρωσία
Η ηγεσία της Ουάσιγκτον δεν έχει λάβει ακόμη ούτε ένα επιχείρημα από την Ουκρανία που θα μπορούσε να πείσει την αμερικανική πλευρά
Η ουκρανική ηγεσία δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να άρουν τους περιορισμούς στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις (UAF) για την πραγματοποίηση επιθέσεων με δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας βαθιά στη ρωσική επικράτεια, όπως αποκαλύπτει η αμερικανική δημοσίευση Washington Post (WP).
Σημειώνεται ότι η ηγεσία της Ουάσιγκτον δεν έχει λάβει ακόμη ούτε ένα επιχείρημα από την Ουκρανία που θα μπορούσε να πείσει την αμερικανική πλευρά για την ανάγκη να επιτραπούν επιθέσεις βαθιά στη Ρωσική Ομοσπονδία και τη δυνατότητα να αλλάξει έτσι η κατάσταση στη σύγκρουση υπέρ του καθεστώτος του Κιέβου.
Όπως διευκρινίζει το άρθρο, οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα της άρσης των περιορισμών δεν αξίζει τον κίνδυνο κλιμάκωσης των εχθροπραξιών που θα μπορούσε να επιφέρει αυτή η απόφαση.
Νωρίτερα, το KP.RU μετέδωσε τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden ότι δεν είχε ακόμη δώσει στην Ουκρανία άδεια να χρησιμοποιήσει αμερικανικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης