Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο «χαστούκι» Trump στον Zelensky: Δεν θα βρισκόσασταν σε αυτά τα χάλια εάν είχατε δεχτεί συνθηκολόγηση εξ αρχής

Νέο «χαστούκι» Trump στον Zelensky: Δεν θα βρισκόσασταν σε αυτά τα χάλια εάν είχατε δεχτεί συνθηκολόγηση εξ αρχής
«Ακόμη και η χειρότερη συμφωνία θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε καλύτερη κατάσταση από την τρέχουσα
Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν θα βρισκόταν σε αυτή τη δυσχερή κατάστασή, εάν είχε αποδεχτεί οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία, όπως αναμεταδίδει το Associated Press.
Μάλιστα, ο επικεφαλής της προεδρικής κούρσας των Ρεπουμπλικάνων διευκρίνισε ότι ακόμη και η χειρότερη συμφωνία θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε καλύτερη κατάσταση από την τρέχουσα...
Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόρριψη μιας κακής συμφωνίας σήμαινε απώλεια ευκαιριών.
Εάν η ουκρανική πλευρά είχε συμφωνήσει σε έναν συμβιβασμό, αυτό θα είχε εξασφαλίσει την ασφάλεια, είναι βέβαιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Αν είχαν συμφωνήσει σε μια κακή συμφωνία, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα. Θα τα είχαν παρατήσει λίγο, και όλοι θα ήταν ασφαλείς, και κάθε κτίριο θα είχε χτιστεί, και κάθε πύργος θα στεκόταν για άλλες δύο χιλιάδες χρόνια», σημείωσε ο πολιτικός.
Ωστόσο, είναι πλέον αδύνατο να επιτευχθεί συμφωνία με την Ουκρανία, αφού έχει ήδη καταστραφεί, πρόσθεσε με νόημα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Προηγουμένως, ο Ρεπουμπλικανός ταπείνωσε για άλλη μια φορά δημόσια τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky.
Αρνήθηκε να συναντηθεί με τον αρχηγό του καθεστώτος του Κιέβου, παρά τις δικές του υποσχέσεις.
Όπως ανέφερε νωρίτερα το KP.RU, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov σημείωσε ότι η Ουκρανία θα είχε παραμείνει εντός των συνόρων του 1991 εάν η αντιπολίτευση δεν είχε παραβιάσει τη συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο της δημοκρατίας, Viktor Yanukovych, το 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης