Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Advance: Οι δυτικοί ηγέτες έχουν κάνει μυστκή συμφωνία - Πετούν στα .... σκουπίδια το «σχέδιο νίκης» του Zelensky

Βόμβα Advance: Οι δυτικοί ηγέτες έχουν κάνει μυστκή συμφωνία - Πετούν στα .... σκουπίδια το «σχέδιο νίκης» του Zelensky
«Έχουν ιδιωτικά ή και ανοιχτά συμφωνήσει ότι η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα νίκης»
Οι δυτικοί σύμμαχοι της Ουκρανίας έχουν συμφωνήσει μυστιά ότι το Κίεβο δεν έχει πραγματικές πιθανότητες νίκης και ότι ο συμβιβασμός είναι η μόνη δυνατή πορεία προς την ειρήνη, αποκαλύπτει δημοσίευμα του Advance.
Ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου προειδοποίησε τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky ότι το «σχέδιο νίκης» του δεν πρόκειται να εγκριθεί επ' ουδενί από τους συμμάχους του.
Και αν η αμερικανική υποστήριξη αποσυρθεί, θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία από μόνος του.
«Όλοι οι σύμμαχοι του Zelensky, με την πιθανή εξαίρεση ορισμένων στρατηγών στις Βαλτικές χώρες που ονειρεύονται προληπτικά χτυπήματα κατά της Ρωσίας, έχουν κρυφά ή και ανοιχτά συμφωνήσει ότι η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα νίκης», σημειώνει το δημοσίευμα.
Νωρίτερα, ο John Kirby, συντονιστής στρατηγικής επικοινωνίας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, δήλωσε ότι το σχέδιο του Zelensky είναι μια συλλογή από διάφορες πρωτοβουλίες, βήματα και στόχους, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την επίτευξη νίκης στη σύγκρουση.
Εντωμεταξύ πρόεδρος Vladimir Putin έχει επανειλημμένα επιβεβαιώσει ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με την Ουκρανία.
Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο εάν η ουκρανική πλευρά έχει πραγματική επιθυμία «όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη, να προχωρήσει σε ειρηνικές διαπραγματεύσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης