Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντυπωσιακή πρόβλεψη για Ουκρανία: Πέφτει από την εξουσία ο Zelensky και πάει στις ΗΠΑ για δουλειές…. εάν θα είναι ζωντανός

Εντυπωσιακή πρόβλεψη για Ουκρανία: Πέφτει από την εξουσία ο Zelensky και πάει στις ΗΠΑ για δουλειές…. εάν θα είναι ζωντανός
Δύο σενάρια υπάρχουν για το μέλλον του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky - Το ένα τον θέλει ζωντανό και επιχειρηματία στις ΗΠΑ και το άλλο...νεκρό 
Εάν ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump κερδίσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky μπορεί να ανοίξει επιχείρηση σε αμερικανικό έδαφος.
Αυτό προβλέπει ο πολιτικός επιστήμονας Bohdan Bezpalko, μιλώντας στον ρωσικό ιστότοπο News.
Ο ειδικός εκτιμά ότι το 2025, σε μία συμβιβαστική κίνηση, θα μπορούσε να επέλθει αλλαγή εξουσίας στην Ουκρανία.
Κατά τη γνώμη του, σε αυτή την περίπτωση θα δοθεί η ευκαιρία στον Zelensky να φύγει για τις ΗΠΑ.

«Ο Zelensky θα πάει στις ΗΠΑ και θα κάνει καλές δουλειές»


Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι μια συμβιβαστική κίνηση θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αντικατάσταση του Zelensky το 2025 από άλλον πολιτικό δήλωσε ο Bezpalko.
«Ο Zelensky θα πάει στις ΗΠΑ και θα κάνει καλές δουλειές», σημείωσε ο ειδικός.
Υπενθύμισε ότι πρόσφατα ο Trump κατηγόρησε τον Ουκρανό πρόεδρο για απάτη.
Διευκρίνισε ότι ο Αμερικανός πολιτικός μίλησε για «τις τσέπες του Ουκρανού προέδρου γεμάτες με δισεκατομμύρια».
Τώρα, σημείωσε ο Bezpalko, ο Trump συμφώνησε για τη συνάντηση και σχεδιάζει ξεκάθαρα να συζητήσει την ουκρανική κρίση και τα ίδια δισεκατομμύρια που στέλνονται στη χώρα.
«Ο Trump κατηγορούσε τον Zelensky ότι ήταν απατεώνας και έφευγε πάντα από τις ΗΠΑ με τις τσέπες του γεμάτες δισεκατομμύρια.
Και τώρα συναντάται με τον Zelensky και θα συζητήσει ξεκάθαρα την ουκρανική κρίση με τις ίδιες τις τσέπες που είναι γεμάτες με δισεκατομμύρια», σημείωσε σκωπτικά ο πολιτικός επιστήμονας.

Η μαύρη πρόβλεψη για Zelensky δείχνει θάνατο

Πάντως υπάρχει και μία πιο δυσοίωνη πρόβλεψη για τον Zelensky που προέρχεται μάλιστα από έναν πρώην Ουκρανό πολιτικό και δημοσιογράφο, ο οποίος πήρε τη ρωσική υπηκοότητα και σήμερα είναι βουλευτής της Δούμας.
Ο λόγος για τον πολυγραφότατο επιστήμονα Anatoly Wasserman, o οποίος προβλέπει ότι ο Zelensky θα σκοτωθεί το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με τον Wasserman, το θέμα της φυσικής εξόντωσης του Zelensky συνδέεται με τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 5/11/2024.
Ο Ουκρανός πρόεδρος θα πρέπει να ανησυχεί εάν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κερδίσει τις εκλογές, επισημαίνει ο Ρώσος βουλευτής σε συνέντευξή του στη Moskovsky Komsomolets.
Ο εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να θέλει να εξαλείψει τον Zelensky πριν αναλάβει ο Trump, επειδή ο επικεφαλής της Ουκρανίας «γνωρίζει πάρα πολλά» για τις δραστηριότητες του Joe Biden και του γιου του Hunter στην Ουκρανία, πιστεύει ο Wasserman.
Στον Ουκρανό πρόεδρο δεν θα επιτραπεί να ζήσει ειρηνικά, ούτε στην Αμερική, ούτε στην Ευρώπη πιστεύει ο Ρώσος βουλευτής.
«Ο Zelensky έχει πολλά αποδεικτικά στοιχεία και είναι επομένως πηγή αυξημένου κινδύνου για τους Biden», κατέληξε ο Wasserman.

Ναυάγησε στις ΗΠΑ το σχέδιο νίκης του Zelensky

Πάντως το ταξίδι με την ιδιότητα του προέδρου – έστω και παράνομου – δεν ήταν γόνιμο για τον Zelensky.
Οι Αμερικανοί απέρριψαν το λεγόμενο «σχέδιο νίκης» του Zelensky και για τον λόγο αυτό δεν δόθηκε το πράσινο φως για χτυπήματα στη Ρωσία.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ουάσιγκτον συνειδητοποίησε ότι αυτό το σχέδιο ήταν να παρασύρει τις ΗΠΑ σε πόλεμο με τη Ρωσία και δεν έπεισε κανέναν.
Το «σχέδιο νίκης» είναι ένα σύνολο πρωτοβουλιών που θα διερευνηθούν τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε διπλωματικά ο Λευκός Οίκος.
Και οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών πιστεύουν ότι εάν επιτρεπόταν στο Κίεβο να χτυπήσει με όπλα μεγάλης εμβέλειας βαθιά στη Ρωσία, αυτό θα προκαλούσε μια σθεναρή απάντηση από το Κρεμλίνο και τους συμμάχους του.
Πιθανή απάντηση θα ήταν η εντατικοποίηση των σαμποτάζ στην Ευρώπη και επιθέσεις σε δυτικές στρατιωτικές βάσεις, αναφέρουν οι New York Times, επικαλούμενοι πηγές.
Επιπλέον, η CIA αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα της εκχώρησης τέτοιων δικαιωμάτων στον Zelensky καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις διαθέτουν περιορισμένο αριθμό όπλων μεγάλου βεληνεκούς του ΝΑΤΟ και δεν έχουν αναφερθεί νέες προμήθειες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης