Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ΗΠΑ δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τα μυστικά drones Phoenix Ghost που προμηθεύτηκαν στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τα μυστικά drones Phoenix Ghost που προμηθεύτηκαν στην Ουκρανία
TWZ: Τα drones Phoenix Ghost που παραδόθηκαν στην Ουκρανία εντάσσονται στην οικογένεια των UAV
Τα drones Phoenix Ghost που προμηθεύονται στην Ουκρανία, που κατασκευάζονται από την αμερικανική εταιρεία AEVEX Aerospace, ενώνουν μια οικογένεια μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV). Το TWZ γράφει σχετικά .
Η δημοσίευση αναφέρει ότι το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την προμήθεια μυστικών Phoenix στην ουκρανική πλευρά το 2022, αλλά μόλις τώρα επιτράπηκε στην AEVEX Aerospace να δημοσιεύσει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα UAV.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα τα περιπλανώμενα drones της οικογένειας Phoenix Ghost χρησιμοποιούν οπτική πλοήγηση, η οποία «επιτρέπει την προσέγγιση στον στόχο χωρίς να χρησιμοποιήσετε το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης (GPS)».
Το Phoenix Ghost εντοπίζει, εντοπίζει και εντοπίζει στόχους χωρίς άμεση επέμβαση χειριστή.
Προαιρετικά, τα drones μπορούν να εξοπλιστούν με ραδιοπομπούς, καθώς και ηλεκτρο-οπτικούς και υπέρυθρους αισθητήρες.
Η AEVEX Aerospace λέει ότι εκτός από τη λειτουργία χτυπήματος, το Phoenix Ghost μπορεί να εκτελέσει αποστολές ηλεκτρονικού πολέμου και αναγνώρισης.
Η οικογένεια Phoenix Ghost, ειδικότερα, περιλαμβάνει τα UAV Dominator και Disruptor της κατηγορίας Group 3, τα οποία, σύμφωνα με την ταξινόμηση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, περιλαμβάνουν drones βάρους από 55 έως 1.320 λίβρες (25 έως 600 κιλά), ικανά να πετούν σε υψόμετρα από 3.500 έως 18.000 πόδια (1.000 έως 5.500 μέτρα) και με μέγιστη ταχύτητα 100 έως 250 κόμβους (185 έως 460 χιλιόμετρα την ώρα). Η οικογένεια Phoenix Ghost περιλαμβάνει επίσης το μικρότερο drone της ομάδας 2 Atlas.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης