Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δέος: Η ρωσική φρεγάτα Admiral Kasatonov εκτόξευσε πύραυλο κρουζ Caliber και Onyx

Δέος: Η ρωσική φρεγάτα Admiral Kasatonov εκτόξευσε πύραυλο κρουζ Caliber και Onyx
Η φρεγάτα εκτόξευσε πυραύλους κρουζ σε θαλάσσιους στόχους στα πεδία εκπαίδευσης του Βόρειου Στόλου στη Λευκή Θάλασσα
Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η φρεγάτα «Admiral Kasatonov» του Βόρειου Στόλου εκτόξευσε πύραυλο κρουζ «Caliber» από τη θάλασσα Μπάρεντς σε στόχο στην περιοχή του Αρχάγγελσκ ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
 
Η φρεγάτα εκτόξευσε πυραύλους κρουζ σε θαλάσσιους στόχους στα πεδία εκπαίδευσης του Βόρειου Στόλου στη Λευκή Θάλασσα.Η φρεγάτα εκτόξευσε πυραύλους κρουζ σε θαλάσσιους στόχους στα πεδία εκπαίδευσης του Βόρειου Στόλου στη Λευκή Θάλασσα.
Η τηλεμετρία πτήσης του πυραύλου καταγράφηκε από το πλήρωμα του αεροσκάφους Il-20 και οι στόχοι επιθεωρήθηκαν από το αεροσκάφος Il-38 του Βόρειου Στόλου της Πολεμικής Αεροπορίας και Άμυνας.
Η φρεγάτα Admiral Kasatonov είναι το δεύτερο πλοίο του έργου 22350 και η πρώτη σειρά μετά τη φρεγάτα Admiral Gorshkov. Εκτόπισμα 5 χιλιάδων τόνων με μήκος 135 m και πλάτος 16 m. Η φρεγάτα είναι σε θέση να διανύσει 4500 μίλια, ενώ αναπτύσσει ταχύτητα έως και 29 κόμβους. Η αυτονομία πλοήγησης είναι 30 ημέρες. Το πλήρωμα αποτελείται από 170 άτομα.
Κύρια μονάδα παραγωγής ενέργειας: κινητήρας αεριοστροβίλου συνολικής χωρητικότητας 65 χιλιάδων λίτρων. σελ., γεννήτριες ντίζελ συνολικής ισχύος 4 χιλιάδων kW.
Η φρεγάτα είναι οπλισμένη με: βάση πυροβολικού A-192 130 mm, αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων Poliment-Redoubt, εκτοξευτές για 16 αντιπλοϊκούς πυραύλους Onyx ή Caliber, ανθυποβρυχιακό συγκρότημα Package, ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο Ka-27.

www.banignnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης