Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rogozin (Zaporizhia): Υπάρχουν μη επαγγελματίες στις αμυντικές βιομηχανίες που εμποδίζουν την τεχνολογική πρόοδο

Rogozin (Zaporizhia): Υπάρχουν μη επαγγελματίες στις αμυντικές βιομηχανίες που εμποδίζουν την τεχνολογική πρόοδο
Ο Rogozin τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός θα δημιουργήσει ένα νέο κλάδο για μη επανδρωμένα συστήματα ή ρομποτικά συστήματα
Ο πρώην επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos και νυν γερουσιαστής της επαρχίας Zaporizhia, Rogozin, τόνισε τα προβλήματα στη ρωσική αμυντική βιομηχανική βάση.
Ο Rogozin ισχυρίστηκε ότι «μη επαγγελματίες» διευθυντές σε ρωσικές αμυντικές βιομηχανικές επιχειρήσεις εμποδίζουν τις εκτεταμένες τεχνολογικές προσαρμογές στον ρωσικό στρατό.
Τόνισε ότι οι Ρώσοι πιλότοι χρειάζονται ένα «εφεδρικό» σύστημα πλοήγησης για να χειρίζονται τα αεροσκάφη τους και να ρίχνουν βόμβες σε περιοχές με παρεμβολές ουκρανικού ηλεκτρονικού πολέμου (EW).
Ο Rogozin ισχυρίστηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν επιτυχώς drones "Vandal" first-person view (FPV) με καλώδια οπτικών ινών προς την κατεύθυνση του Kursk, καθώς το drone φέρεται να είναι πιο ανθεκτικό στον Ηλεκτρονικό Πόλεμο, αλλά σημείωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρειάζονται περισσότερα συστήματα EW.
Ο Rogozin ισχυρίστηκε ότι το νεοσύστατο ρωσικό απόσπασμα BARS-Sarmat (Ρωσική Εφεδρεία Μάχης Στρατού) θα παρέχει ανατροφοδότηση σχετικά με την τεχνολογία που δοκιμάζει στο πεδίο της μάχης στο ρωσικό DIB προκειμένου να βελτιώσει τα προϊόντα του για τον ρωσικό στρατό.
Ο Rogozin τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός θα δημιουργήσει ένα νέο κλάδο για μη επανδρωμένα συστήματα ή ρομποτικά συστήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης